Travel Plan

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η Ώρα της Γης

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή που έχει χαρακτηριστεί ως «το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη».

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Παρίσι: Στις Αvant-garde γειτονιές

Ο Edmund White* περιγράφει τη γαλλική πρωτεύουσα ως «πόλη των flaneur», δηλαδή των περιπλανώμενων άσκοπα ή αν θέλετε των συνειδητοποιημένων γυρολόγων. Δεν έχει άδικο. Μια γοτθική αψίδα, ένα κατώφλι art-nouveau, μια στοά με μασονικά σύμβολα και εξτρίμ κομμωτήρια, ένα υπαίθριο παζάρι τέχνης μετουσιώνουν την περιήγηση σε συναρπαστική εξερεύνηση.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της φιλανθρωπικής εταιρείας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή και του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Travel Plan


Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 στις 12 το μεσημέρι μεταξύ της φιλανθρωπικής εταιρείας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή και του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Travel Plan. Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Travel Plan κ. Γεώργιος Δασκαλάκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για την ανάπτυξη των βυζαντινών περιηγήσεων στην περιοχή της Αθήνας και την προβολή σημαντικών ορθόδοξων μνημείων που αποτελούν λατρευτικό προορισμό.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

DUBAI WEEKLY PACKAGE

DUBAI Μια συναρπαστική πόλη, στις ακτές του Περσικού, ένα μείγμα μοντέρνας πόλης και απέραντης ερήμου. Χωρίζεται στην Bur Dubai και την Deira. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους λατρεύουν την πολυτέλεια.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πάσχα στην Κέρκυρα

Αν υπάρχει μόνο μια ευκαιρία σε ολόκληρη τη ζωή σας για να επισκεφθείτε την Κέρκυρα τότε διαλέξτε την Άνοιξη και ειδικά την Εβδομάδα του Πάσχα. Είναι η περίοδος που η Κέρκυρα βγάζει στο φώς το σύνολο της φυσικής και πολιτιστικής της ομορφιάς.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τελευταίες Θέσεις για 25η Μαρτίου: Ρώμη, Άμστερνταμ, Παρίσι

 
Αποδράστε το 3-ήμερο της 25ης Μαρτίου μόνο με το Travel Plan! Η Ρώμη, το Άμστερνταμ και το Παρίσι, από τις πιο όμορφες Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες, περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

Ρώμη
Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι στη κοντινή Ρώμη! Προγραμματίστε το δρομολόγιό σας για να κάνετε την επίσκεψή σας στη Ρώμη αξέχαστη. Ξεκινήστε την εξερεύνησή σας στη τέχνη, την αρχιτεκτονική, τα καταστήματα και τα εστιατόρια!

24-27/03/2011, από 510

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ!


Άμστερνταμ
Τα σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα, τα έξοχα μουσεία, η όμορφη αρχιτεκτονική της πόλης, οι περίπου 1.300 γέφυρες και τα πολυάριθμα κανάλια,θα σας πείσουν πως δεν μοιάζει με καμία άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Οι Ολλανδοί φημίζονταν από παλιά για τις εμπορικές τους δραστηριότητες. Θα βρείτε ποικιλία από γουναρικά, αντίκες, ρούχα, κεραμικά αντικείμενα, μέχρι διαμάντια. Ειδικά στις περιοχές του Βατερλοπλέιν και στην Τζόρνταν Νέιμπορχουντ θα βρείτε λουλούδια, αντίκες, βιβλία και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επιθυμήσετε.

24-27/03/2011, από 539


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ!


Παρίσι-Disneyland
Θαυμάστε το παλάτι του Λούβρου, άλλοτε φρούριο, με πολύτιμες συλλογές έργων τέχνης, την Παναγία των Παρισίων, έξοχο δείγμα γαλλικής και γοτθικής αρχιτεκτονικής. Διασχίστε τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, περάστε από την Αψίδα του Θριάμβου που χτίστηκε το 1806 από το Ναπολέοντα, τον πύργο του Άιφελ, σήμα κατατεθέν του Παρισιού και την Όπερα.

23-27/03/2011, από 635


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μαϊάμι: Άρωμα Καραϊβικής

Η πρωτεύουσα της αμερικανικής «Πολιτείας των διακοπών» είναι μια πόλη φιλική, με προσεκτικά οργανωμένα τα αξιοθέατά της ώστε να προσφέρει πραγματικά ευχάριστη διαμονή στον επισκέπτη της.

Μόλις 112 χρόνια έχουν περάσει από την ίδρυση της πόλης που έμελλε να γίνει ένας από τους πλέον αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κέιπ Τάουν, ταξίδι ζωής

Από την κορυφή του Table Mountain ώς το νοτιότερο κατοικημένο σημείο της Γης, η πιο εντυπωσιακή πόλη της Αφρικής προσφέρει εικόνες και εμπειρίες που εντυπώνονται στη μνήμη για πάντα.

Pin It button on image hover