Travel Plan

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς της Τουρκίας από το Travel Plan

To Travel Plan, στα πλαίσια της τόνωσης του εισερχόμενου τουρισμού καθώς και της ανάπτυξης του αντίστοιχου τμήματος, διοργάνωσε με επιτυχία ταξίδι γνωριμίας με πράκτορες από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε κατά τη περίοδο 18- 22 Μαΐου με συμμετοχή από 19 αντιπροσώπους των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Τουρκίας, οι οποίοι χειρίζονται το μεγαλύτερο ποσοστό εξερχόμενου τουρισμού προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, Κυριακή 5 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας , κ. Κάρολου Παπούλια και με την υποστήριξη των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτισμού & Τουρισμού, αναδεικνύονται όλες οι δράσεις που προγραμματίζονται στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Porto Hydra ανοίγει τις πύλες του


Η «Βενετία του Σαρωνικού», το ανανεωμένο Porto Hydra ανοίγει τις πύλες του την 1η Ιουνίου υπό νέα διοίκηση & ιδιοκτησία.
Το Porto Hydra βρίσκεται σε ιδιαιτέρως προνομιακή θέση και επί σειρά ετών αποτέλεσε σημείο αναφοράς των κοσμικών της Αθήνας και των VIP’S του εξωτερικού. Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται σε έκταση 164 στρεμμάτων, τη μεγαλύτερη που διαθέτει ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα, μέσα σε μία κατάφυτη έκταση διαθέτοντας άμεση πρόσβαση στη θάλασσα όπου η ιδιόκτητη μαρίνα μπορεί να φιλοξενήσει 60 περίπου σκάφη.

Γαλάζιες Σημαίες 2011: 2η η Ελλάδα


Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Συντονιστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με "Γαλάζια Σημαία" για το έτος 2011. Με 387 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει και πάλι τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 41 χώρες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε 3.012 ακτές και 638 μαρίνες σε όλο τον κόσμο.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Συμμετοχή Travel Plan στην 5η Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών, SUMMER HOLIDAYS EXPO

Το Travel Pan, στο πλαίσιο της συνεχούς και εξωστρεφούς δραστηριότητας του, συμμετείχε στην 5η Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών, SUMMER HOLIDAYS EXPO, που διοργάνωσε η Helexpo,  τo διάστημα μεταξύ 20 έως 22 Μαΐου στην Αθήνα με περισσότερους από 5.000 επισκέπτες.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

To Travel Plan χορηγός στο 18ο Πανελλήνιο Διαγωνισµό Μαθητικών Εντύπων των «ΝΕΩΝ»

Για την τιμωρία, την τρομοκρατία, την ιστορία (όπως τη διδασκονται αλλά και όπως τη φαντάζονται), το ΔΝΤ, τον ρατσισμό, ακόμη και τους γάμους των ομοφυλοφίλων... Σκέψεις, Ρεπορτάζ, Απόψεις, Αναλύσεις. Κείµενα που διακρίθηκαν στον 18ο Πανελλήνιο Διαγωνισµό Μαθητικών Εντύπων των «ΝΕΩΝ».




INFO
Η απονοµή των βραβείων του Πανελλήνιου Διαγωνισµού Μαθητικών Εντύπων έγινε στις 09:00 π.µ. στο Θέατρο του Ιδρύµατος Μιχάλη Κακογιάννη µε την παρουσία προσωπικοτήτων από τον πνευµατικό και πολιτικό κόσµο της χώρας.


●Τα ταξίδια και η διαµονή των σχολείων της επαρχίας και του εξωτερικού είναι του ταξιδιωτικού πρακτορείου TRAVEL PLAN.




●Τα βραβεία του 18ου Πανελλήνιου Διαγωνισµού Μαθητικών Εντύπων είναι: Laptop, πολυµηχανήµατα - εκτυπωτές, mini ηχοσυστήµατα (από το δίκτυο καταστηµάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ), εκδόσεις από τον Δηµοσιογραφικό Οργανισµό Λαµπράκη.




Τρίτη 10 Μαΐου 2011

To Travel Plan χορηγός της κολεξιόν της Andria καλοκαίρι 2011-2012

Στο Travel Plan αναπτύσσουμε την κοινωνική μας ευθύνη μέσω ενός συστήματος αξιών, στόχων και δράσεων που διέπουν την συνολική λειτουργία μας. Όλα αυτά τα χρόνια οι δράσεις της κοινωνικής μας ευθύνης είναι ιδιαίτερες σημαντικές για εμάς με συνεχείς χορηγίες στους τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος και δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Αθήνα και την περιφέρεια.

Στα πλαίσια των ανωτέρω, την Δευτέρα 2 Μαΐου το Travel Plan υπήρξε χορηγός στην παρουσίαση της καλοκαιρινής κολεξιόν summer 2011 και summer 2012 της ANDRIA που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο GRANDE BRETAGNE.

«Έντονα χρώματα και ντραπαρίσματα, πολυτελή υφάσματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, προσδίδοντας κίνηση στο λίκνισμα, λαμπερά χρώματα σε total look. Οι αυστηρές διχρωμίες μας δημιουργούν αλλαγή διάθεσης! Η σαιζόν σπάει τους κώδικες της συνήθειας και η μόδα γίνεται η ανεμόσκαλα για το όνειρο! Με ποιητική διάθεση και ελευθερία μια παλέτα ουδέτερων χρωμάτων, nude, μπεζ, λευκό, γκρι συμπληρώνουν τη συλλογή. Όψεις και υφές σε εναλλαγές ματ, λαμπερές, crepe σε ένα παιχνίδι φωτός. Η θηλυκή σιλουέτα κυριαρχεί, ενώ οι χαρακτηριστικές ανάλαφρες παρουσίες της σχεδιάστριας κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους.

Στο χώρο της επίδειξης φιλοξενήθηκαν πορτραίτα διακεκριμένων συμπολιτών μας με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, γνωστών για τα φιλοζωικά τους αισθήματα, φωτογραφημένοι από τον Τάκη Διαμαντόπουλο. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης και αφύπνισης του κοινού για την προστασία και την ευζωία των ζώων, των «δεσποζόμενων» αλλά ιδιαίτερα των αδέσποτων, τα οποία υφίστανται καθημερινά την ανθρώπινη βαρβαρότητα.»

Το Travel Plan ήταν εκεί συμπληρώνοντας φέτος, τα 30 χρόνια λειτουργίας του! 30 χρόνια µε αµέτρητα ταξίδια σε ευφάνταστους προορισμούς στα πιο απίθανα καταλύµατα και με τα πιο υπερσύγχρονα µέσα μεταφοράς.

Εξασφαλίζοντας εδώ και 30 χρόνια χαμόγελα ευτυχίας από χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες, ευτυχισμένες εικόνες και πραγματική αγάπη για το ταξίδι!

Επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερο κατάστημά μας και ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές μας καθώς και τον εορταστικό διαγωνισμό και κερδίστε κι εσείς πλούσια δώρα.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Κρουαζιέρες

«Αιγαιοπελαγίτικη Εξερεύνηση» με τα LOUIS MAJESTY & CALYPSO
4 ημέρες / 3 Νύχτες
Αναχωρήσεις Κάθε Παρασκευή
Πειραιάς – Μύκονος – Κουσάντασι – Πάτμος -  Ηράκλειο – Σαντορίνη – Πειραιάς
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη καμπίνα από 145
Λιμενικά  τέλη 54€ κατ’άτομο




ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ!
«Ελλάδα - Τουρκία» με το Horizon
6 ημέρες / 5 νύχτες
Αναχώρηση 8/7
Πειραιάς, Μύκονος, Ρόδος, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη
*Περιλαμβάνεται αεροπορικό εισιτήριο Κωνσταντινούπολη – Αθήνα με ΟΑ, 1 διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο 4* ξενάγηση & μεταφορές
Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα ΜΟΝΟ 495
Λιμενικά τέλη και φόροι αεροδρομίου 100€ κατ’άτομο




«Δαλματικές Ακτές» με το Costa Victoria
8 ημέρες / 7 νύχτες
Αναχωρήσεις Κάθε Τετάρτη από 29/6 έως 7/9
Πειραιάς, Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Βενετία, Ανκόνα, Μύκονος, Πειραιάς
Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινη καμπίνα από 729
Λιμενικά  τέλη & ασφάλεια 128€ κατ’άτομο




«Βαλτική» με το Emerald Princess

12 ημέρες / 11 νύχτες
Αναχωρήσεις 15, 26/6  9, 31/8 & αντίστροφα 4/6 7, 18, 29/7 20/8
Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Ελσίνκι, Αγία Πετρούπολη, Ταλλίν, Βερολίνο, Άρχους, Όσλο, Κοπεγχάγη
Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινη καμπίνα από 758
Λιμενικά  τέλη 330€ κατ’άτομο

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα Travel Plan, το http://www.travelplan.gr/ ή καλέστε στο 210-3333300

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πρόταση της Ημέρας: Disneyland

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ Disneyland


1η ημέρα: Disneyland Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για
το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στη Disneyland με πούλμαν VEA (επίσημος μεταφορέας της Disneyland Paris). Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος στα πάρκα!
Pin It button on image hover