Travel Plan

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ζήστε μοναδικές στιγμές στην Disneyland Paris!





Κλείστε τώρα και µέχρι 30/4 & κερδίστε έως και 20% έκπτωση* ! 

3 ήµερες / 2 νύχτες σε ξεν. της επιλογής σας µε πρωινό & εισιτήριο για τα 2 πάρκα Disneyland & Walt Disney Studios από 190€! (Τιµή ανά ενήλικα σε τετράκλινο δωµάτιο).
ΔΩΡΕΑΝ διαµονή  και είσοδος στα πάρκα για όλα τα παιδιά  κάτω των 12 ετών!!

Η προσφορά περιλαµβάνει διαµονή, πρωινό, εισιτήρια για τα πάρκα, για κρατήσεις από 6/4-7/11 (σε ξεν. εντός πάρκου) & είναι διαθέσιµη κατόπιν ζήτησης.


Ταξιδέψτε σε έναν παραµυθένιο προορισµό, όπου όλων τα όνειρα γίνονται πραγµατικότητα. Διασκέδαση για παιδιά, εφήβους κι ενήλικες µε περιπέτειες που γίνονται αναµνήσεις για µια ολόκληρη ζωή. Δυο µαγευτικά πάρκα µε περισσότερα από 50 θεάµατα, σόου και παρελάσεις. Ζήστε το όνειρο στο βασίλειο των κλασικών παραµυθιών στο Πάρκο Disneyland και ανακαλύψτε τη µαγεία των ταινιών της Disney µπροστά από τις κάµερες και στα παρασκήνια στο Πάρκο Walt Disney Studios. Από τη στιγµή που θα πατήσετε το πόδι σας στην πλακόστρωτη λεωφόρο Main Street, θα ονειρεύεστε και επισήµως µε τα µάτια ανοιχτά πριν ακόµα εξερευνήσετε τις πέντε θεµατικές Χώρες στο µαγικό βασίλειο του Πάρκου Disneyland. Ο Μίκυ, η Μίνι και η παρέα τους ζωντανεύουν µπροστά στα µάτια σας µοναδικές στιγµές από τις πιο αγαπηµένες ιστορίες της Disney.

Αν θελήσετε να κάνετε ένα διάλειµµα, καταστήµατα και µπουτίκ, εκλεκτά εστιατόρια όλων των ειδών και µοναδική ζωντανή διασκέδαση σας περιµένουν να τα ανακαλύψετε στο Χωριό Disney. Μην παραλείψετε να δηλώσετε συµµετοχή και να παρακολουθήσετε το Buffalo Bill’s Wild West Show, ένα µοναδικό σόου µε άλογα, βίσωνες, καουµπόηδες και Ινδιάνους όση ώρα απολαµβάνετε την πραγµατική κουζίνα της Άγριας Δύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επισκεφθείτε το www.travelplan.gr ή επικοινωνήστε στο 210 3333300 
Pin It button on image hover