Travel Plan

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τα ταξίδια μας κάνουν πιο ελκυστικούς!


Οι αδέσμευτοι άνθρωποι που ψάχνουν για την αγάπη πρέπει να μιλούν για σχέδια ταξιδιών και να προβάλουν τις διακοπές τους, αν θέλουν να προσελκύσουν πιθανούς συντρόφους, είναι το συμπέρασμα νέας έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Intrepid Travel.

Η δημοσκόπηση, που έγινε από τον ταξιδιωτικό πράκτορα μεταξύ των μελών της της διαδικτυακής πύλης εύερεσης συντρόφου MySingleFriend.com, κατέδειξε ότι 8 στους 10 (79%) βρίσκουν έναν πιθανό σύντροφο πιο ελκυστικό, εάν στο προφίλ του παραθέτει ότι ενδιαφέρεται για ταξίδια.

Εννέα στους δέκα ερωτηθέντες (89%) είπαν ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για ταξίδια είναι πιο τολμηροί. Οι ταξιδιώτες θεωρήθηκε επίσης ότι είναι περίεργοι για τον κόσμο (84%), ανοιχτόμυαλοι (75%) και καλλιεργημένοι (68%), αλλά ένας στους πέντε αδέσμευτους (19%) παραδέχτηκε ότι βρίσκει το ενδιαφέρον στο ταξίδι ελκυστικό, διότι αυτό σημαίνει το πιθανό ταίρι τους έχει χρήματα να δαπανήσει για πολυτέλειες.

“Τα κοινά συμφέροντα είναι σημαντικά για τις περισσότερες σχέσεις, οπότε αν ψάχνετε για έναν σύντροφο με πάθος για να δει τον κόσμο, φροντίστε να αναφέρετε τις φιλοδοξίες σας για ταξίδια και να αναδείξετε μερικές από τις καλύτερες διακοπές σας ή φωτογραφίες από τα ταξίδια σας, για να ενισχύσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε κάποιον με παρόμοια ενδιαφέροντα”, λέει η Sarah Beeny, τηλεοπτική προσωπικότητα και ιδρυτής του MySingleFriend.com.

Οι περισσότερα αδέσμευτοι περιμένουν μεταξύ δύο και έξι μηνών πριν να ταξιδέψουν με το νέο τους σύντροφο, αλλά όσοι είναι πάνω από 35 είναι το πιο πιθανό να ταξιδέψουν μαζί του μέσα στον πρώτο μήνα γνωριμίας.

Για τους άνδρες, το ιδανικό πρώτο ταξίδι με μια νέα σύντροφο περιλαμβάνει ταξίδια έξω από τα συνηθισμένα, για να εξερευνήσουν μια νέα κουλτούρα, ή να συμμετάσχουν σε πιο αθλητικές διακοπές (ιστιοπλοΐας, πεζοπορίας ή ποδηλασίας). Οι γυναίκες θα προτιμούσαν να επισκεφθούν γκαλερί, μουσεία και μνημεία, σε μικρές αποδράσεις σε πόλεις.

Pin It button on image hover