Travel Plan

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αγ. Βαλεντίνου: 9 εναλλακτικά ταξίδια για ερωτευμένους




O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος 
& η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Πλησιάζει η ημέρα των ερωτευμένων και θέλετε να πάτε ταξίδι με το έτερο σας ήμισυ αλλά οι «συμβατικές» επιλογές δεν σας καλύπτουν ή δεν σας ταιριάζουν; Τότε εμείς σας παρουσιάζουμε 9 διαφορετικούς και εναλλακτικούς προορισμούς για να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων! 


Krabi, Ταϋλάνδη: για τους περιπετειώδεις 

Οι τροπικές παραλίες του Krabi είναι το όνειρο κάθε ερωτευμένου ζευγαριού. Εσείς όμως δεν θα πάτε στο νησί για αυτές ή τουλάχιστον όχι μόνο για αυτές… Ξεκινήστε λοιπόν με αναρρίχηση στις απόκρημνες πλευρές του νησιού, διασχίστε τα τροπικά δάση και τον μυθικό ναό του Tiger Cave, ανακαλύψτε ανεξερεύνητες σπηλιές και εξασκηθείτε στο κανό αναζητώντας το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε τον ήλιο να δύει στα νερά της θάλασσας του Ανταμάν.
   
Ιρλανδία: για τους εθισμένους στην οθόνη

Αν η οθόνη της τηλεόρασης και τα DVDs αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σχέσης σας τότε η ιδανικός προορισμός για εσάς δεν είναι άλλος από την Ιρλανδία. Τα καταπράσινα τοπία και τα κάστρα της έχουν αποτελέσει το σκηνικό για δεκάδες κινηματογραφικά love stories και φυσικά του δημοφιλέστατου Game of Thrones οπότε τι καλύτερο από το να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων στα μέρη που γυρίστηκαν οι αγαπημένες σας σκηνές. 

Carcassonne, Γαλλία: για τους ταξιδιώτες του χρόνου

Πιστεύετε πως εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο θα έπρεπε να ζείτε τον έρωτα σας σε μια άλλη πιο ρομαντική εποχή; Τότε το μεσαιωνικό Carcassone, στη Νότια Γαλλία είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Γιορτάστε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, «ταξιδεύοντας» πίσω στον χρόνο και ζώντας έστω και για λίγο σαν τον ιππότη και την πριγκίπισσα του παραμυθιού και το μεσαιωνικό σκηνικό του Carcassone είναι ιδανικό για τον σκοπό αυτό. 

Tromsø, Νορβηγία: για τετράποδους έρωτες
Αν ο έρωτας σας είναι στενά συνδεδεμένος με ένα τρίτο... τετράποδο και άκρως χαριτωμένο πρόσωπο τότε θα σας προτείναμε να γιορτάσετε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο Tromso της Νορβηγίας. Γιατί στο Tromso; Μα γιατί εκεί θα βρείτε εκτροφεία γεμάτα πανέμορφα κουτάβια χάσκι ενώ μπορείτε να απολαύσετε και μια ρομαντική βόλτα με έλκηθρο στις εντυπωσιακές πλαγιές της οροσειράς Lyngen Alps. 

Χαβάη: για απόλυτα ρομαντικούς

Πόσα ερωτευμένα ζευγάρια δεν έχουν περάσει ατελείωτες ώρες χαζεύοντας τον έναστρο ουρανό. Εμείς πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα φθάνοντας στο αστεροσκοπείο του Mauna Kea στην Χαβάη. Από εκεί, την βραδιά των ερωτευμένων, μπορείτε να δείτε τα αστέρια με ένα από τα ισχυρότερα τηλεσκόπια του κόσμου και πάντα με την καθοδήγηση των ειδικών. 

Σκανδιναβία: για τους μουσικούς τύπους
Αν είσαστε ερωτευμένο ζευγάρι παθιασμένο με την μουσική τότε η Σκανδιναβία πρέπει να είναι ο επόμενος προορισμός σας και ο λόγος δεν είναι άλλο από τα άκρως ενδιαφέροντας μουσικά φεστιβάλ που πραγματοποιούνται τον Φεβρουάριο στην περιοχή. Ξεκινήστε από το Sonar Festival στην Στοκχόλμη, συνεχίστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο Blastfest στην Νορβηγία και κλείστε το πρόγραμμα σας με jazz ήχους στο Frost Festival στην Κοπεγχάγη και τη Δανία.

Portland, ΗΠΑ: για τους εναλλακτικούς 

Αν τα τριαντάφυλλα και το κόκκινο κρασί δεν είναι στον χαρακτήρα σας και τις συνήθειες σας όντας πολύ ρομαντικά τότε πρέπει να μπείτε στο travelplan.gr και να αναζητήσετε την πρώτη πτήση για Portland για εσάς και το ταίρι σας. Εδώ θα βρείτε μερικές από τις πιο φημισμένες ζυθοποιίες του κόσμου ενώ μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα από τα αρκετά tours που διοργανώνονται για να δοκιμάσετε διαφορετικές ποικιλίες και να δείτε τον τρόπο που παρασκευάζεται η μπύρα.

Cambridge, Αγγλία: για τους φιλόσοφους

Αν σας αρέσει να εκφράζετε τον έρωτα σας μέσα από την φιλοσοφία και τους επιστημονικούς όρους τότε το Cambridge είναι το μέρος που θα πρέπει να βρεθείτε στις 14 Φλεβάρη. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία από τις παλαιότερες και πιο φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις του κόσμου ενώ στα 800 χρόνια της ιστορίας του έχει φιλοξενήσει προσωπικότητες όπως ο John Milton, ο Ισαάκ Νεύτωνας και ο Stephen Hawking. Φροντίστε να προγραμματίσετε μια ρομαντική βαρκάδα και ίσως ξεναγός σας είναι κάποιος από τους φοιτητές του Cambridge. 

Tasmania: Όπου φύγει φύγει!

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί να πάρετε το ταίρι σας και να σηκωθείτε να φύγετε από όλους και από όλα. Η ημέρα των ερωτευμένων μπορεί να είναι η ιδανική αφορμή και εμείς σας έχουμε τον ιδανικό προορισμό για να το καταφέρετε αυτό… τη Τασμανία! Αφεθείτε λοιπόν στην μαγεία και την άγρια ομορφιά του Εθνικού Πάρκου Cradle Mountain και στο τέλος της ημέρας θα έχετε την εντύπωση πως θα είσαστε οι μοναδικοί δύο άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη!

Pin It button on image hover