Travel Plan

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ειδική Προσφορά για 28η Οκτωβρίου - Ντουμπάι-Σαφάρι 660€

5 ημέρες Ντουμπάι-Σαφάρι σε ξενοδοχείο 5* μόνο 660€. Αναχώρηση 27/10.
Περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια με την EMIRATES AIRLINES, Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* , Πρόγευμα καθημερινά και ένα γεύμα συνολικά, Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται, Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική, Συνοδός στον τόπο προορισμού.

Για πληροφορίες/κρατήσεις επισκεφθείτε το www.travelplan.gr ή επικοινωνήστε στο 210 3333300
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

1η Μέρα: AΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο για την αναχώρησή μας για το Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας

2η Μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ
Πρόγευμα. Στην προγραμματισμένη μας ξενάγηση θα ανακαλύψουμε το Ντουμπάι, την πόλη των αντιθέσεων, όπου το παρελθόν και το παρόν συνυπάρχουν σε πλήρη αρμονία. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από την παραλιακή οδό, όπου υπάρχουν τα παλάτια των κυβερνώντων οικογενειών της πόλης. Θα δούμε το τζαμί Jumeirah, ένα από τα ομορφότερα και μεγαλύτερα τζαμιά της περιοχής, και στη συνοικία Μαστακία, τους πύργους των ανέμων που έχτισαν εύποροι έμποροι. Θα επισκεφθούμε το 150 χρόνων κάστρο Φαχίντι, όπου στεγάζεται το μουσείο του Ντουμπάι. Κοντά στο μουσείο βρίσκεται το πολιτιστικό κέντρο και μια γκαλερί έργων τέχνης. Περνώντας στη συνέχεια από την αγορά μεταξωτών φτάνουμε στο φαράγγι του Ντουμπάι, που θα διασχίσουμε με τα παραδοσιακά άμπρα, τα πλοιάρια-ταξί, για να περιπλανηθούμε για λίγο στην αγορά μπαχαρικών και στα βαρυφορτωμένα κοσμηματοπωλεία.

3η-4η Μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ
Σήμερα θα πραγματοποιήσουμε νυχτερινό σαφάρι στην έρημο, όπου εντυπωσιακά τοπία πλαισιώνουν τη διαδρομή μας και μια έκπληξη μας περιμένει το ηλιοβασίλεμα. Θα δειπνήσουμε σε τέντες γνωρίζοντας έτσι τις συνήθειες των Βεδουίνων, έστω για μια βραδιά... Κάντε μια βόλτα με τις καμήλες κάτω από τον έναστρο ουρανό ή χορέψτε με τις χορεύτριες και καπνίστε έναν αρωματικό ναργιλέ. Ακόμη προτείνουμε προαιρετική oλοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Θα περάσουμε από την παραλιακή λεωφόρο, την Έκθεση πετρελαίων, την περιοχή Αλ Μπατίν, το Ναυπηγείο, θα δούμε τα σουκς της πόλης και θα επισκεφθούμε το Κέντρο Χειροτεχνημάτων Γυναικών.

5η Μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ- πτηση επιστροφής
Μετά το πρωινό μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής 
Pin It button on image hover