Travel Plan

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Πράγα


Αν σας συγκινεί το γοτθικό μυστήριο, ο «βαρύς» ουρανός, τα μεσαιωνικά κάστρα και τα τοπία που αποπνέουν γλυκιά μελαγχολία, η Πράγα είναι το ιδανικό μέρος για φθινοπωρινό… ταξιδιωτικό διαλογισμό. Θα χαθείτε στους λόφους της, θα περάσετε ώρες στις γέφυρές της θαυμάζοντας αγάλματα, θα πιείτε τσέχικη μπύρα και θα δοκιμάσετε ζεστές παραδοσιακές σούπες για να ζεσταθείτε, όσο οι ντόπιοι σας διηγούνται καφκικές ιστορίες. 


Τι να δείτε: Την περίφημη γέφυρα του Καρόλου που «φιλοξενεί» δεκάδες αγάλματα και γραφικούς μικροπωλητές ανάμεσα σε χιλιάδες περαστικούς . Το μεσαιωνικό κάστρο της Πράγας, όπου οι ναοί δίνουν την θέση τους στα τείχη και αυτά με την σειρά τους στην απρόσκοπτη θέα της πόλης… αφ’ υψηλού. Το γνωστό αστρονομικό ρολόι που υψώνεται στην πλατεία της παλιάς πόλης, όπου θα φτάσετε περπατώντας ανάμεσα σε άμαξες, άλογα και μυρωδιές τσέχικης κουζίνας μέσα από τα πλακόστρωτα. 

Πηγή: in2life.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover