Travel Plan

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κλείστε τώρα χριστουγεννιάτικες διακοπές και κερδίστε!


Μπορεί να νομίζετε ότι τα Χριστούγεννα είναι ακόμα μακριά, οι επόμενες early-booking, όμως, προσφορές θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.
Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό γραφείο travelplan.gr συγκέντρωσε για εσάς επτά μοναδικές προσφορές, έγκαιρης κράτησης, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ταξιδέψτε από τα χιονοδρομικά κέντρα της Αυστρίας έως το εξωτικό Αμπού Ντάμπι και ανακαλύψτε τη μαγεία των γιορτών μέσα από προορισμούς, που θα κλέψουν ένα κομμάτι από την καρδιά σας.

Στα χιονοδρομικά κέντρα της Αυστρίας

Στους πρόποδες των Άλπεων, με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία, τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αυστρία ποικίλλουν και εξιτάρουν το ενδιαφέρον! Την Αυστρία χαρακτηρίζουν οι ιστορικές και παράλληλα τόσο ζωντανές πόλεις της, οι κινηματογραφικές λίμνες της και φυσικά οι ένδοξες Άλπεις.Τα πράγματα, που μπορεί να κάνει κανείς στην Αυστρία, ικανοποιούν κάθε ταξιδιώτη. Στην Αυστρία θα βρει κανείς πολλά χιονοδρομικά κέντρα και καταφύγια προφανώς στις Άλπεις. Το πιο διάσημο εξ αυτών το Innsbruck, στη δυτική Αυστρία θεωρείται η πρωτεύουσα των χειμερινών σπορ. Πρόκειται για ένα από τα τρία μέρη παγκοσμίως, που έχουν φιλοξενήσει δις τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς. Το καλοκαίρι αναδεικνύεται σε μια ορειβατική Μέκκα, με πολυάριθμα περιπατητικά μονοπάτια αλλά και διαδρομές με οδηγούς.
Προσφορά early-booking
• Χιονοδρομικά κέντρα της Αυστρίας: 8 ημέρες από 589,00 €
• Ski στο Innsbruck: 8 ημέρες Early Booking από 528,00 €
Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Lufthansa από Αθήνα για Μόναχο και επιστροφή
• Διαμονή σε ξενοδοχείο για 7 νύχτες σε δίκλινα standard δωμάτια
• Ημιδιατροφή καθημερινά
• Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Χριστούγεννα στη Βιέννη

Χριστουγεννιάτικα καρουζέλ, ανάκτορα των Αμβούργων, σοκολάτες βιενουά παρέα με κέικ ζάχερ. Αν αυτή είναι η πόλη που έρχεται στο νου σας στην ανάγνωση της λέξης «Βιέννη», κλείστε για μια στιγμή τα μάτια, φέρτε εικόνες από το Βερολίνο των avant garde καλλιτεχνών, από το παριζιάνικο Μαρέ, από την Κοπεγχάγη στα ηλιόλουστα της, χτυπήστε τες στο μπλέντερ της φαντασίας σας και επιστρέψτε στη σκιά του καθεδρικού του Αγίου Στεφάνου, για να ξεκινήσετε την περιήγησή σας στη νέα, νεανική Βιέννη που χάνεται πίσω από μια παραμυθένια γραφικότητα. Η Βιέννη θα σας κατακτήσει, τόσο για την ομορφιά της πόλης όσο και για το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που την πλαισιώνει. Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, πόλη του βαλς και της κλασικής μουσικής Η πρωτεύουσα της Αυστρίας είναι μια πόλη που μαγεύει κάθε επισκέπτη με τα αξιοθέατά της, τα θεάματα και την αγορά της.
Προσφορά early-booking
• Βιέννη – Μάγιερλινγκ: 4 ημέρες από 395,00 €
• Βιέννη – Σάλτσμπουργκ: 6 ημέρες από 660,00 €

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Ξενοδοχεία 4*&5* με πρόγευμα καθημερινά
• Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού
• Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
• Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής & Επαγγελματικής Ευθύνης
• Συνοδός στο τόπο προορισμού
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Χριστουγεννιάτικο όνειρο: Ελσίνκι - Κεμι – Ροβανιέμι

Στη Βόρεια Φινλανδία, κοντά στον αρκτικό κύκλο, ένας ονειρικός προορισμός περιμένει να κλείσει στην αγκαλιά του, τις μαγικές ημέρες των Χριστουγέννων, μικρούς και μεγάλους πιστούς φίλους του πιο γλυκού γεράκου του κόσμου, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές χαράς και γιορτής στο παραμυθένιο χωριό του... Πρωτεύουσα της Λαπωνίας, το Ροβανιέμι, αποκαλείται και δεύτερη πρωτεύουσα της Φινλανδίας. Η κατάλευκη αυτή πόλη, σε μια από τις πιο βόρειες γωνιές του πλανήτη, είναι ο καταλληλότερος προορισμός για όσους θέλουν περιπέτεια και χιόνι. Το κέντρο της πόλης αποτελείται από όμορφα κτίρια με την σφραγίδα του διάσημου Φινλανδού αρχιτέκτονα Αλβάρ ‘Ααλτο. Κάνοντας μια περιήγηση στην μικρή πόλη θα δείτε το Δημαρχείο αλλά και την Λαπία, όπου γίνονται μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και στεγάζεται η βιβλιοθήκη της πόλης. Λίγο πιο πάνω, βρίσκεται και το χωριό του Αη Βασίλη το Σάντα Παρκ. Ένα χωριό που μάλλον δεν μοιάζει με κανένα άλλο στον κόσμο γιατί εκεί θα συναντήσετε τον αξιολάτρευτο σε όλους μας γεράκο με την κατάλευκη γενειάδα… Συνιστάται επίσης μια περιήγηση στο Άρκτικουμ, το κέντρο επιστημών- μουσείο στις όχθες του ποταμού Ουνασόκε όπου θα δείτε εκθέματα από την ιστορία και τα έθιμα του πολιτισμού των κατοίκων του βόρειου αρκτικού κύκλου, ενώ ο αρκτικός ζωολογικός κήπος της Ρανούα εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά είδη πανίδας της Αρκτικής. Για τους πιο δραστήριους περιηγητές προτείνεται μια βόλτα στα χιόνια με τα ειδικά μηχανοκίνητα έλκηθρα για τα χιόνια, τα γνωστά στους λάτρεις των χειμερινών σπορ snowmobiles. Αν πάλι λατρεύετε τη φύση τότε η βόλτα με τα έλκυθρα που τα σέρνουν χάσκι θα σας απογειώσει!
Προσφορά early-booking
7 ημέρες από 1765,00 €

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ελσίνκι και Ροβανιέµι – Αθήνα
• Ξενοδοχεία Α! κατηγορίας κεντρικά με πρωινό μπουφέ καθημερινά, 2 γεύματα & 6 δείπνα με τα εορταστικά μπουφέ συμπεριλαμβανομένων
• Χρήση σάουνα & ασύρματο internet σε όλα τα ξενοδοχεία
• Μεταφορά και επίσκεψη στο χωριό του Αϊ Βασίλη στο Ροβανιέµι
• Επίσκεψη Αϊ Βασίλη στις 24/12 στο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο και µοίρασµα δώρων στα παιδιά
• Πιστοποιητικό Αρκτικού Κύκλου
• Εκδρομή µε Snowmobile safari µε ειδικά ρούχα και µπότες
• Επίσκεψη σε φάρμα ταράνδων & σκυλιών χάσκι και βόλτα µε έλκηθρο
• Μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Ξενάγηση στο Ελσίνκι µε Αγγλόφωνο η Ελληνόφωνο ξεναγό
• Μεταφορά στο Αρκτικουµ / Snowland / Santa Park µε προαιρετική είσοδο
• Μεταφορά και είσοδος στο Ζωολογικό κήπο της Ράνουα
• Αρχηγός εκδρομής από την Αθήνα
• Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
• ΔΩΡΟ Φόροι αεροδρομίου, κρουαζιέρα µε το παγοθραυστικό και κολύμπι με ισοθερμικές στολές & 3 επιπλέον γεύματα
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ντουμπάι – Αμπού Ντάμπι

Ντουμπάι. Ίσως η πιο συναρπαστική πόλη του κόσµου. Συναρπαστική για τον τρόπο που µεταλλάχθηκε από ένα γραφικό ψαροχώρι σε αυτό που είναι σήµερα αλλά και για τον τρόπο που εξελίσσεται συνέχεια αποδεικνύοντας πως το µόνο όριο είναι η ανθρώπινη φαντασία. Φυσικά, ποιος θα µπορούσε να παραβλέψει τον µοναδικό τρόπο ζωής, τους πανύψηλους ουρανοξύστες και τα τεράστια shopping malls που «ξεφυτρώνουν» µέσα στο σκηνικό της απέραντης ερήµου. Χαλαρώστε λοιπόν στην κοσµοπολίτικη παραλία Jumeirah, κάντε ατελείωτο shopping, ζήστε την εµπειρία του σαφάρι στην έρηµο και βέβαια µην παραλείψετε από το πρόγραµµα σας µια περιήγηση στις παραδοσιακές γειτονιές και τις αγορές του Εµιράτου για ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο. Αμπού Ντάμπι. Τα Εµιράτα σας καλωσορίζουν στην πρωτεύουσα τους, το Abu Dhabi. Η έδρα της Βασιλικής Οικογένειας εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της από την πρώτο λεπτό. Πανύψηλοι ουρανοξύστες, τεράστιοι δρόµοι και shopping malls δίνουν και εδώ το παρόν, όπως και στο Dubai αλλά το Abu Dhabi έχει την δική του γοητεία και νοοτροπία.
Προσφορά early-booking
5 ημέρες από 710,00 €

Περιλαμβάνονται:
▪ Αεροπορικά εισιτήρια µέσω ενδιάμεσου σταθμού
▪ Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις µε πρωινό
▪ Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού
▪ Εκδρομές /ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
▪ 1 δείπνο στο σαφάρι με jeep 4x4 & 1 γεύμα στο Άμπου Ντάμπι
▪ Ασφάλιση Αστικής & Επαγγελματικής Ευθύνης
▪ Ελληνόφωνος ξεναγός στο τόπο προορισμού
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη. Για κάποιους απλά η πόλη που ζουν και εργάζονται, για άλλους πάλι όνειρο ζωής να βρεθούν κάποτε σ’αυτή. Μια πόλη που δεν κοιµάται ποτέ και που ζει έντονα όλους τους µήνες του χρόνου. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή και είναι η πιο πυκνοκατοικηµένη πόλη των ΗΠΑ. Εκεί βρίσκεται η περίφηµη Wall Street, τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ. Φηµίζεται για τους ουρανοξύστες της και σφύζει από καταστήµατα, αξιοθέατα και πολυσύχναστους δρόµους. Αξίζει µια σύντοµη απόδραση στο νησάκι Liberty που βρίσκεται το Άγαλµα της Ελευθερίας, το µουσείο ΜΟΜΑ, το Empire State Bulding, το Rockefeller Center και το Central Park. Τα κολοσσιαία καταστήµατα Saks, Beierstorf και της Πέµπτης Λεωφόρου αποτελούν τον παράδεισο του shopping, ενώ το Central Park αποτελεί τον απόλυτο παράδεισο χαλάρωσης και γαλήνης µέσα στους ξέφρενους ρυθµούς της πόλης, όπου προσφέρεται για περπάτηµα, τζόγκινγκ, ψάρεµα και ότι σκαρφιστεί η φαντασία καθενός. Πρόκειται για το πιο διάσηµο εξ’ ολοκλήρου τεχνητό πάρκο του κόσµου, που δηµιουργήθηκε πριν από 140 χρόνια. Το βράδυ η πόλη ντύνεται µε ένα πολύχρωµο πέπλο. Τα αναρίθµητα φώτα δηµιουργούν µια ξεχωριστή ατµόσφαιρα ενώ η πόλη έχει µεγάλη ποικιλία θεαµάτων, ξεκινώντας από το εντυπωσιακό Broadway και καταλήγοντας σε πολλά τζαζ κλαµπ και µπαρ και όχι µόνο.
Προσφορά early-booking
7 ημέρες από 1120,00 €

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Ξενοδοχείο 4*
• Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού
• Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
• Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης
• Συνοδός στο τόπο προορισμού
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Βουδαπέστη – Μπρατισλάβα

Η Ουγγρική πρωτεύουσα, η Βουδαπέστη ή Βασίλισσα του Δούναβη είναι πλούσια σε ιστορία και σοφιστικέ σκηνικά, ρομαντική και κομψή, με αποτέλεσμα να θεωρείται η ομορφότερη πόλη της Ανατολικής Ευρώπης. Η ρομαντική ατμόσφαιρα είναι εμφανής σε κάθε σημείο της πόλης, ενώ ο επισκέπτης συναντά την οικειότητα της ευρωπαϊκής ζωής και την ξεχωριστή Ουγγρική αίσθηση. Μια πόλη, τρία ονόματα. Η λοφώδης Βούδα στη δυτική όχθη του Δούναβη, η Ομπούδα στα βορειοδυτικά και η πεδινή Πέστη στην ανατολική πλευρά.
Προσφορά early-booking
4 ημέρες από 467,00 €

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά Εισιτήρια
• Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*& 5* με πρόγευμα καθημερινά και ένα γεύμα στην εκδρομή του ΄Εστεργκομ
• Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται
• Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
• Συνοδός στον τόπο προορισμού
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Με ρομαντική διάθεση στο Παρίσι

Η “πόλη του φωτός” δεν έχει πάρει άδικα τον τίτλο αυτό. Η πόλη είναι φωτισµένη, γεµάτη δέντρα, επιβλητικά κτίρια, µνηµεία και τουριστικά θέρετρα. Τα µουσεία είναι πολυάριθµα και κάποιος µπορεί να αφιερώσει ατελείωτο χρόνο. Τα αξιοθέατα στο Παρίσι είναι τόσο πολλά που κάθε φορά υπάρχει και κάτι διαφορετικό να επισκεφθεί κανείς. Η γαλλική πρωτεύουσα µε τα πολλά της πρόσωπα: το κλασσικό Παρίσι, το σύγχρονο Παρίσι, το µποέµικο Παρίσι µε τα ιστορικά µνηµεία, τις εκλεπτυσµένες γεύσεις, το άρωµα των φηµισµένων γαλλικών κρασιών, τις λαµπερές βιτρίνες και την έντονη νυχτερινή ζωή. Παράλληλα, το Παρίσι ξεχωρίζει και για έναν ακόµα λόγο, τη Disneyland. Εδώ ανακαλύπτει κανείς τον τόπο, όπου κυριαρχεί η φαντασία και το µέρος όπου η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ!
Προσφορά early-booking
• Παρίσι - Βερσαλλίες – Disneyland: 4 ημέρες από 580,00 €
• Πόλη του Φωτός - Disneyland Paris: 5 ημέρες από 780,00 €

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Ξενοδοχείο 3* ή 4* με πρόγευμα καθημερινά στο Παρίσι & ξενοδοχείο
εντός πάρκου στη Disneyland με πρόγευμα καθημερινά
• Εισιτήριο για τα πάρκα της Disneyland
• Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού
• Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
• Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
• Συνοδός/ξεναγός στο τόπο προορισμού
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ
Πηγή: newsbeast.gr
Pin It button on image hover