Travel Plan

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Υπερήφανοι για ακόμα μια φορά! Σας ευχαριστούμε!




Με την επικράτηση έναντι στην Ρουμανία η Εθνική Ελλάδος καταφέρνει να βρεθεί στις πέντε από τις έξι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της τελευταίας 10ετίας! Το travelplan.gr, o αποκλειστικός ταξιδιωτικός συνεργάτης της Εθνικής θα είναι δίπλα της και στη Βραζιλία. 

Η Εθνική Ελλάδας έρχεται να προστεθεί στο club των θρυλικών ομάδων της νεότερης ιστορίας του ποδοσφαίρου αφού φεύγοντας με την κούπα από τη Λισσαβόνα στο Euro του 2004, ήταν παρούσα τόσο στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2008 και τους 2012 αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Πέντε στα έξι λοιπόν για την Εθνική μας! Και αν πιστεύετε ότι είναι εύκολο κατόρθωμα να σας αναφέρουμε πως μόνο πέντε ευρωπαϊκές ομάδες (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία) έχουν καταφέρει να βρεθούν και στις έξι διοργανώσεις. Τι ακολουθεί μετά τη επικράτηση έναντι στη Ρουμανία; Καταρχήν η κλήρωση των Ομίλων που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου στην Costa do Sauipe. Η Ελλάδα ήδη βρίσκεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες (γεωγραφικά κριτήρια). Για την ιστορία το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας έχει διαμορφωθεί με βάση την κατάταξη των ομάδων στη βαθμολογία της FIFA του περασμένου Οκτώβρη και περιλαμβάνει τη Βραζιλία, την Ισπανία, την Αργεντινή, την Κολομβία, το Βέλγιο, την Ουρουγουάη και την Ελβετία.  Από την κλήρωση αυτή θα βγουν και η πόλη/πόλεις που θα διεξαχθούν οι αγώνες της Εθνικής μας καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Βραζιλία είναι μια τεράστια χώρα. Από εκεί και πέρα απομένει μόνο η σφυρίχτρα που θα ηχήσει για πρώτη φορά στη σέντρα του Arena de Sao Paulo στις 12 Ιουνίου του 2014. 

Το travelplan.gr, ως ο αποκλειστικός ταξιδιωτικός συνεργάτης της Εθνικής Ελλάδας θα είναι και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση δίπλα στην Ομάδα μας φροντίζοντας για το ταξίδι των Ελλήνων φιλάθλων στην ελληνική κερκίδα των γηπέδων της Βραζιλίας. Τα ταξιδιωτικά πακέτα για τους αγώνες της Εθνικής και όχι μόνο θα είναι διαθέσιμα μετά από την κλήρωση των ομίλων όταν και θα γνωρίζουμε τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της Ελλάδας. Άλλωστε, για την ενημέρωση σας για την διοργάνωση, τη χώρα φιλοξενίας και τα ταξιδιωτικά μας πακέτα μπορείτε να απευθύνεστε και στο site pame2014.gr . Γνωρίστε λοιπόν τη μαγευτική Βραζιλία, την πατρίδα των «θεών» του ποδοσφαίρου και της samba και στηρίξτε από κοντά την Ομάδα μας…

…και ραντεβού στον τελικό, στις 13 Ιουλίου,  στο θρυλικό Maracana! 


Pin It button on image hover