Travel Plan

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αυστρία: ο επόμενος προορισμός σας!

Innsbruck
O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος
& η ομάδα του
travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Στους πρόποδες των Άλπεων, με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία, τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αυστρία ποικίλλουν και εξιτάρουν το ενδιαφέρον!  Την Αυστρία χαρακτηρίζουν οι ιστορικές και παράλληλα τόσο ζωντανές πόλεις της, οι κινηματογραφικές λίμνες της και φυσικά οι ένδοξες Άλπεις.  Τα πράγματα, που μπορεί να κάνει κανείς στην Αυστρία, ικανοποιούν κάθε ταξιδιώτη.

  • Zell Am See 
Το Zell am See βρίσκεται στις όχθες μίας πανέμορφης λίμνης, με το μεσαιωνικό σκηνικό του και τα πέτρινα σοκάκια είναι από τα πιο ατμοσφαιρικά και γραφικά χιονοδρομικά κέντρα της Αυστρίας. Τα 130 χλμ πίστες της Europa Sportregion, που είναι το όνομα της περιοχής σκι, έχουν εύκολη πρόσβαση και δίνουν πολλές δυνατότητες από αρχάριους έως και τους πλέον έμπειρους σκιέρ. Ένα χωριό ιδανικό για οικογένειες καθώς προσφέρει πολλές επιλογές για τις ώρες εκτός της πίστας με αρκετά εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα στα σοκάκια,αλλά και βόλτες στη παγωμένη λίμνη το χειμώνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zell Am See για την εκδρομή σας στο κοντινό Kaprun (Kitzsteinhorn) όπου θα θαυμάσετε έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες παγετώνες της Ευρώπης, να επισκεφθείτε το πανέμορφο Salzburg ή στο κοντινό Bad Gastein με τις ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπείες spa. Για την διαμονή σας το travelplan.gr επέλεξε το ξενοδοχείο Schonblick 3*. Το ξενοδοχείο διαθέτει 30 άνετα δωμάτια που εγγυώνται την άνετη διαμονή  και θέα στο βουνό ενώ διαθέτει σάουνα, ατμόλουτρο και τζακούζι για την χαλάρωση μετά από μια ημέρα γεμάτη αδρεναλίνη στις Αλπικές πίστες.        

Η τιμή για το πακέτο των 8 ημερών (21-28/12) με την προσφορά Early Booking ξεκινάει από 589 €  κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για Μόναχο, η διαμονή στο ξενοδοχείο για 7 νύχτες σε δίκλινα standard δωμάτια, ημιδιατροφή καθημερινά και η ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο travelplan.gr

  • Innsbruck
Το Innsbruck, στο δυτικό άκρο της Αυστρία, είναι η πρωτεύουσα του Τιρόλο και μια από τις πιο παραμυθένιες πόλεις της Ευρώπης. «Χωμένο» στην Κοιλάδα του Inn περιβάλλεται από την εντυπωσιακές Αυστριακές Άλπεις που δείχνουν να το προστατεύουν από τους ρυθμούς της καθημερινής ζωής και χαρίζουν μερικές από τις καλύτερες πίστες για χειμερινά sports στον κόσμο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το Innsbruck φιλοξένησε του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1964 και του 1976, του Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 1984 και του 1988 καθώς και τους πρώτους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2012. Για την διαμονή σας το travelplan.gr επέλεξε το ξενοδοχείο Austria Trend Congress 4* με Ski Bus ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο & ski lift (Nordkette) απέναντι από την κεντρική είσοδο του  ξενοδοχείου.

Η τιμή για το πακέτο των 8 ημερών (21-28/12) με την προσφορά Early Booking ξεκινάει από 528 €  κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για Μόναχο, η διαμονή στο ξενοδοχείο για 7 νύχτες σε δίκλινα standard δωμάτια, πρωινό καθημερινά και η ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο travelplan.gr

Σημείωση: Οι early booking τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.




Pin It button on image hover