Travel Plan

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ρώμη: Χριστουγεννιάτικα ρομαντικά μυστικά


Ο Λουκιανός την είχε παρομοιάσει με τον παράδεισο ενώ ο Λόρδος Βύρωνας είχε πει πως όταν καταρρεύσει η Ρώμη, θα καταστραφεί μαζί της ολόκληρος ο κόσμος. Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για τη Ρώμη που ακούγονται τετριμμένα: υπαίθριο μουσείο, Αιώνια πόλη... Κι όμως, όσες φορές κι αν την επισκεφτoύμε, πάντα υπάρχει κάτι νέο που θα μας κλέψει την καρδιά και τότε, πριν καλά καλά το καταλάβουμε, πάλι θα ορκιζόμαστε πως είναι η πιο όμορφη, η πιο ερωτική πόλη που έχουμε επισκεφτεί ποτέ. Θα ζήσουμε για λίγο την dolce vita σαν βέροι Ρωμαίοι. 

Θα περπατήσουμε στη Via Veneto, από την οποία πέρασε όλο το βαρύ πυροβολικό του βαρύ πυροβολικό του Χόλιγουντ: Φρανκ Σινάτρα, Λιζ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον μεταξύ άλλων, θα θαμπωθούμε από τις απαστράπτουσες μπουτίκ της Via Condotti, θα γευτούμε πίτσα με λεπτή ζύμη, θα καθίσουμε το πρωί σε ένα από τα στιλάτα café για αυθεντικό καπουτσίνο αυστηρά χωρίς σαντιγί και κανέλα ή την ώρα του aperitivo για βερμούτ Cinzano με ελάχιστο λεμόνι, παγάκια και σόδα.

Πηγή: arttravel.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover