Travel Plan

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Αράχωβα, η επίσημη αγαπημένη του χειμώνα


Στην Αράχωβα θα πάμε γιατί πάντα θα είναι η επίσημη αγαπημένη του χειμώνα, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Την έχουμε επισκεφτεί ξανά και ξανά κι εκεί που νομίζουμε πως την γνωρίζουμε πλέον καλά, πως την έχουμε κάνει επιτέλους “δική μας” , πάντα καταφέρνει να μας αιφνιδιάσει με κάτι νέο.

Θα πάμε για να ανακατευτούμε με τους celebrities, να περπατήσουμε ανάμεσα σε λασπωμένα Wrangler και snowboarders με πολύχρωμα μπουφάν, να κοιμηθούμε σε πολυτελείς σουίτες, να επιλέξουμε VIP treatment σε ένα από τα εντυπωσιακά spa και να γευτούμε gourmet πιάτα σε ψαγμένα εστιατόρια. Αυτή είναι η a la Μύκονος βερσιόν της Αράχωβας που συναντάμε τα Σαββατοκύριακα. Κι όμως υπάρχει και η άλλη, η low profile όψη περισσότερο σε στυλ άγονης γραμμής που μας φανερώνεται τις καθημερινές μακριά από τα φλας: παραδοσιακά καφενεία, γιαγιάδες με αυθεντικά χαμόγελα, παραδοσιακοί ξενώνες και ταβέρνες με το πιο σπιτικό και παραδοσιακό φαγητό που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Η Αράχωβα πάντα έχει φυλαγμένο κάτι για τον καθένα μας.

Πηγή: arttravel.gr

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Anemolia Resort 4* από 110€ με πρωινό 2 νύχτες/ 3 ημέρες


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover