Travel Plan

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Βιέννη μια πόλη παραμύθι

Βόλτες για κάθε εποχή


Το Rathauspark είναι το πάρκο ακριβώς μπροστά στο Δημαρχείο. Εκεί φιλοξενούνται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Τα Χριστούγεννα στήνουν εκεί μια εξαιρετική αγορά και παγοδρόμιο. Το καλοκαίρι θα δείτε θερινό σινεμά και μουσικά events. Θα σας εντυπωσιάσουν επίσης τα σιντριβάνια και τα αιωνόβια δέντρα.



Ένα άλλο σημείο που ενδείκνυται για περίπατο (αλλά δεν το ξέρουν οι τουρίστες) είναι η περιοχή του Prater. Είναι μια τεράστια πράσινη έκταση έξω από το κέντρο της πόλης, την οποία χρησιμοποιούσε το 1766 ο βασιλιάς ως κυνηγετικό χώρο. Για τους Βιεννέζους αποτελεί το πιο δημοφιλές πάρκο. Προσέξτε. Το καλοκαίρι είναι ό,τι πιο ιδανικό για τα παιδιά, γιατί έχουν στήσει ένα φοβερό λούνα παρκ. Το χειμώνα μπορεί να μη λειτουργεί, αλλά θα μπορέσετε να κάνετε βόλτα και να δείτε από ψηλά τη Βιέννη με το Riesenrad -μια γιγάντια ρόδα που έχει ιστορία 100 ετών. Θα σας προσφέρει πανοραμική θέα της πρωτεύουσας και θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι παιδιά.

Πηγή: travelstyle.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover