Travel Plan

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Κρουαζιέρα στον Αρκτικό Κύκλο





Ένα άγριο σκηνικό έντονα επηρεασμένο από τις αλλαγές που σημάδεψαν και συνεχίζουν να σημαδεύουν όλα αυτά τα εκατομμύρια χρόνια την ιστορία του πλανήτη μας προσκαλεί τον επισκέπτη  σε μια κρουαζιέρα που θυμίζει περισσότερο «εξερευνητική αποστολή» παρά χαλαρωτικές διακοπές κάτω από τον ήλιο. Οι κρουαζιέρες στον Αρκτικό Κύκλο απευθύνονται κυρίως στους λάτρεις της φύσης και σε όσους αναζητούν την ...

περιπέτεια και την διαφορετικότητα στις διακοπές τους.

Ειδικά κατασκευασμένα κρουαζιερόπλοια με παγοθραυστικές ικανότητες φροντίζουν να σας φέρουν όσο πιο κοντά στα κατάλευκα τοπία του Βόρειο Πόλου περνώντας ανάμεσα από τα αρκτικά παγόβουνα και παγετώνες με ηλικία εκατομμύριων ετών. Για τους περισσότερους ίσως είναι να είναι και η μοναδική ευκαιρία να δουν όλα τα παραπάνω αφού η υπερθέρμανση του πλανήτη καθιστά το μέλλον της περιοχής δυσοίωνο.

Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας σας στον αρκτικό κύκλο θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά την εντυπωσιακή πανίδα της περιοχής στο φυσικό της περιβάλλον! Φάλαινες, αποικίες από σπάνια θαλασσοπούλια, Αλεπούδες του Πάγου και φυσικά η φημισμένη πολική αρκούδα είναι μόνο μερικά από τα ζώα που θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε από το παράθυρο της καμπίνας σας.

Στις επισκέψεις σας στα διάφορα λιμάνια θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τον πολιτισμό και την ιστορία των λαών που κατοικούν στην περιοχή του Αρκτικού Κύκλου. Μπορείτε να γνωρίσετε τους τρόπους με τους οποίους οι Vikings, από τους πρώτους εξερευνητές της περιοχής, κυνηγούσαν και ψάρευαν ενώ σε κάποιες κρουαζιέρας δίνετε η δυνατότητα επίσκεψης στα πιο βόρεια λιμάνια της αχανούς Ρωσίας. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα επισκεφθείτε!




O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!








Pin It button on image hover