Travel Plan

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πρόταση της Ημέρας: Disneyland

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ Disneyland


1η ημέρα: Disneyland Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για
το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στη Disneyland με πούλμαν VEA (επίσημος μεταφορέας της Disneyland Paris). Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος στα πάρκα!
2η ημέρα: Disneyland Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του Ντίσνεϊ και ανακαλύψτε το μέρος όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα και η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ... Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια παριστάμενοι σε μια μάχη των πειρατών της Καραϊβικής στην Adventureland, δείτε την Αμερικάνικη Δύση του 19ου με τους χρυσοθήρες, τους καουμπόις, τους Ινδιάνους και τα σαλούν να αναβιώνουν στη Frontierland και χαιρετίστε τους ήρωες του Ντίσνεϊ στη Main Street U.S.A. Ζήστε τη συγκίνηση συναντώντας τους ήρωες των παιδικών σας χρόνων στo...βασίλειο του παραμυθιόυ την Fantasyland, δέστε τις ζώνες σας και εκτοξευθείτε στο διάστημα για ένα ταξίδι «από τη Γη στη Σελήνη» με το Space Mountain στη Discoveryland και περπατήστε στη λεωφόρο του Χόλιγουντ στα Γουόλτ Ντίσνεϊ Στούντιος!
Πάρτε μέρος στο νέο φεστιβάλ και διασκεδάστε με τους Νέους Ήρωες (New Generation Festival) και τις παρελάσεις τους, η πριγκίπισσα Τιάνα σας περιμένει στην «Παρέλαση των Ονείρων», και ο σεφ Remy σας οδηγεί με ενθουσιασμό στο Stars ‘n’ Cars! Επιλέξτε ποιο αστέρι της Disney θα γνωρίσετε στο τρενάκι με τους ήρωες- Disney all stars express και στην ακαδημία των πιο τρομακτικών ουρλιαχτών -Monster Inc. Scream Academy o Σάλυ σας προκαλεί σε έναν ανεπανάληπτο διαγωνισμό ουρλιαχτών! Μπροστά από το κάστρο της ωραίας κοιμωμένης, σας περιμένει πολύς χορός και τραγούδι μαζί με όλους τους αγαπημένους σας ήρωες!
Αν θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα, καταστήματα και μπουτίκ, εκλεκτά εστιατόρια όλων των ειδών και μοναδική ζωντανή διασκέδαση σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο Χωριό Disney. Μην παραλείψετε να δηλώσετε συμμετοχή και να παρακολουθήσετε το Buffalo Bill’s Wild West Show, ένα μοναδικό σόου με άλογα, βίσωνες, καουμπόηδες και Ινδιάνους όση ώρα απολαμβάνετε την πραγματική κουζίνα της Άγριας Δύσης.

3η ημέρα: Disneyland Αν θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα πάρκα, καταστήματα και μπουτίκ, εκλεκτά εστιατόρια όλων των ειδών και μοναδική ζωντανή διασκέδαση σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο Χωριό Disney. Προαιρετικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να παρακολουθήσετε το Buffalo Bill’s Wild West Show, ένα μοναδικό σόου με άλογα, βίσωνες, καουμπόηδες και Ινδιάνους όση ώρα απολαμβάνετε την πραγματική κουζίνα της Άγριας Δύσης.
Επίσης λίγα λεπτά έξω από τα πάρκα σας περιμένουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις….Ανακαλύψτε τον θαυμαστό κόσμο του SEA LIFE με τα εκπληκτικά ενυδρεία μέσα από μια πανοραμική υποθαλάσσια σήραγγα 360º, ή ρίξτε το στα ψώνια στο εμπορικό κέντρο La Vallée Village όπου θα βρείτε 85 γνωστές φίρμες σε τιμές έκπληξη.Και τα δυο απέχουν μόλις 5’ με τον σιδηροδρομικό σταθμό RER (γραμμή Α).Και αν θέλετε να εξερευνήσετε και το μαγευτικό Παρίσι μπορείτε να πραγματοποιήστε μια ημερήσια εκδρομή και να θαυμάσετε τα περίφημα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, να επισκεφτείτε τον Πύργο του Άϊφελ, το Λούβρο και να κάνετε μια κρουαζιέρα στον Σηκουάνα . Για τους πιο ρομαντικούς, μια βραδινή εκδρομή στο Παρίσι θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε την «Πόλη του Φωτός» σε όλο της το μεγαλείο.
(Για τις προαιρετικές υπηρεσίες: Buffalo Bill, Sea Life και τις εκδρομές στο Παρίσι μπορείτε να κάνετε προκράτηση, ρωτήστε μας για λεπτομέρειες!)

4η ημέρα: Disneyland Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για ψώνια ή για βόλτα στα πάρκα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο με πούλμαν VEA για την πτήση της επιστροφής.

***Ενδέχεται να αλλάξει η σειρά του προγράμματος
Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα με απευθείας
πτήσεις Air France • Τρεις (3), διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρόγευμα • Εισιτήρια εισόδου στα δύο θεματικά πάρκα Disneyland® & Walt Disney Studios ® καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας (για 4 ημέρες) • Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο με πούλμαν VEA (επίσημος μεταφορέας αεροδρομίου στη Disneyland Paris) • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται: •Φόροι αεροδρομίων Σημείωση: • Οι φόροι αεροδρομίων ενδέχεται να αλλάξουν και το τελικό ποσό των φόρων οριστικοποιείται και χρεώνεται με την έκδοση των εισιτηρίων

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα Travel Plan, το http://www.travelplan.gr/ ή καλέστε στο 210-3333300.

Pin It button on image hover