Travel Plan

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Porto Hydra ανοίγει τις πύλες του


Η «Βενετία του Σαρωνικού», το ανανεωμένο Porto Hydra ανοίγει τις πύλες του την 1η Ιουνίου υπό νέα διοίκηση & ιδιοκτησία.
Το Porto Hydra βρίσκεται σε ιδιαιτέρως προνομιακή θέση και επί σειρά ετών αποτέλεσε σημείο αναφοράς των κοσμικών της Αθήνας και των VIP’S του εξωτερικού. Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται σε έκταση 164 στρεμμάτων, τη μεγαλύτερη που διαθέτει ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα, μέσα σε μία κατάφυτη έκταση διαθέτοντας άμεση πρόσβαση στη θάλασσα όπου η ιδιόκτητη μαρίνα μπορεί να φιλοξενήσει 60 περίπου σκάφη.
Απολαύστε και φέτος το καλοκαίρι τις οικογενειακές σας διακοπές στο ανανεωμένο Porto Hydra και την μοναδική παραλία του συγκροτήματος, βραβευμένη επί 19 συναπτά έτη με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης, με φόντο το νησί της Ύδρας.  Πλειάδα αθλητικών υπηρεσιών και θαλάσσιων σπορ υπόσχονται ξέγνοιαστες στιγμές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει ένας μαγικός κόσμος γεμάτος παιχνίδι! Ένας μαγικός κόσμος ο οποίος περιλαμβάνει παιδική χαρά ,γήπεδα τένις, παιχνιδούπολη, ειδικά παιδικά menu με λαχταριστές λιχουδιές , παιδικές γωνιές και πολλές δραστηριότητες για να χαρίσουν το γέλιο σε όλη την οικογένεια καθώς όλα τα παραπάνω είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τόσο των παιδιών όσο και των δικών σας.
Με νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες και ανανεωμένα δωμάτια το Porto Hydra αποτελείται από 7 πτέρυγες, συμπεριλαμβάνοντας τα μπανγκαλόους και τα λοιπές εγκαταστάσεων. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη ο σχεδιασμός για την πλήρη ανακαίνισή του , η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και το υψηλό επίπεδο στην ποιότητα του παρεχόμενου προϊόντος και υπηρεσιών οδηγούν στο συνδυασμό ενός ποιοτικού νέου προϊόντος με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση αυτών.


Pin It button on image hover