Travel Plan

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς της Τουρκίας από το Travel Plan

To Travel Plan, στα πλαίσια της τόνωσης του εισερχόμενου τουρισμού καθώς και της ανάπτυξης του αντίστοιχου τμήματος, διοργάνωσε με επιτυχία ταξίδι γνωριμίας με πράκτορες από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε κατά τη περίοδο 18- 22 Μαΐου με συμμετοχή από 19 αντιπροσώπους των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Τουρκίας, οι οποίοι χειρίζονται το μεγαλύτερο ποσοστό εξερχόμενου τουρισμού προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
Σκοπός αυτού του ταξιδιού ήταν η γνωριμία των κοσμοπολίτικων θέρετρων της Σαντορίνης και της Μυκόνου καθώς και ξενοδοχείων – σημείων αναφοράς της Αθήνας, που αποτελεί προσφιλή προορισμό για σύντομες εξορμήσεις αλλά και διακοπές. Οι επισκέπτες μας βρήκαν μοναδικές προτάσεις διακοπών γνωρίζοντας από κοντά εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, έχοντας γευτεί την Ελληνική φιλοξενία και κουζίνα.

Η προσέγγιση της αγοράς της Τουρκίας έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών συνεργασιών έχοντας ως βάση τα κοινά στοιχεία της κουλτούρας των δύο λαών σε συνδυασμό πάντοτε με το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων της Ελλάδος. Το Travel Plan έχοντας ήδη προγραμματίσει παρόμοια ταξίδια με άλλες χώρες υψηλού ενδιαφέροντας του εξωτερικού στοχεύει στην ενίσχυση των σχέσεων και της δυναμικής αυτών, με την χώρα μας.


Pin It button on image hover