Travel Plan

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Συμμετοχή Travel Plan στην 5η Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών, SUMMER HOLIDAYS EXPO

Το Travel Pan, στο πλαίσιο της συνεχούς και εξωστρεφούς δραστηριότητας του, συμμετείχε στην 5η Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών, SUMMER HOLIDAYS EXPO, που διοργάνωσε η Helexpo,  τo διάστημα μεταξύ 20 έως 22 Μαΐου στην Αθήνα με περισσότερους από 5.000 επισκέπτες.

Οι επισκέπτες της βρήκαν εντυπωσιακές προτάσεις διακοπών από τους εκθέτες και συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στις κληρώσεις των πλούσιων δώρων, μεταξύ των οποίων κληρώθηκε και ένα ταξίδι στην Disneyland Paris προσφορά του Travel Plan. Στο «ταξίδι» τους μέσα στον εκθεσιακό χώρο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μαγικούς προορισμούς που προτείνει το Travel Plan για μοναδικά ταξίδια στην Ελλάδα και  όλο τον κόσμο.

Στην τελετή έναρξης παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κολέτσος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης και πλήθος εκπροσώπων του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το Travel Plan ήταν εκεί συμπληρώνοντας φέτος, τα 30 χρόνια λειτουργίας του! 30 χρόνια µε αµέτρητα ταξίδια σε ευφάνταστους προορισμούς στα πιο απίθανα καταλύµατα και με τα πιο υπερσύγχρονα µέσα μεταφοράς.

Εξασφαλίζοντας εδώ και 30 χρόνια χαμόγελα ευτυχίας από χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες, ευτυχισμένες εικόνες και πραγματική αγάπη για το ταξίδι!

Pin It button on image hover