Travel Plan

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

To Travel Plan χορηγός της κολεξιόν της Andria καλοκαίρι 2011-2012

Στο Travel Plan αναπτύσσουμε την κοινωνική μας ευθύνη μέσω ενός συστήματος αξιών, στόχων και δράσεων που διέπουν την συνολική λειτουργία μας. Όλα αυτά τα χρόνια οι δράσεις της κοινωνικής μας ευθύνης είναι ιδιαίτερες σημαντικές για εμάς με συνεχείς χορηγίες στους τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος και δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Αθήνα και την περιφέρεια.

Στα πλαίσια των ανωτέρω, την Δευτέρα 2 Μαΐου το Travel Plan υπήρξε χορηγός στην παρουσίαση της καλοκαιρινής κολεξιόν summer 2011 και summer 2012 της ANDRIA που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο GRANDE BRETAGNE.

«Έντονα χρώματα και ντραπαρίσματα, πολυτελή υφάσματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, προσδίδοντας κίνηση στο λίκνισμα, λαμπερά χρώματα σε total look. Οι αυστηρές διχρωμίες μας δημιουργούν αλλαγή διάθεσης! Η σαιζόν σπάει τους κώδικες της συνήθειας και η μόδα γίνεται η ανεμόσκαλα για το όνειρο! Με ποιητική διάθεση και ελευθερία μια παλέτα ουδέτερων χρωμάτων, nude, μπεζ, λευκό, γκρι συμπληρώνουν τη συλλογή. Όψεις και υφές σε εναλλαγές ματ, λαμπερές, crepe σε ένα παιχνίδι φωτός. Η θηλυκή σιλουέτα κυριαρχεί, ενώ οι χαρακτηριστικές ανάλαφρες παρουσίες της σχεδιάστριας κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους.

Στο χώρο της επίδειξης φιλοξενήθηκαν πορτραίτα διακεκριμένων συμπολιτών μας με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, γνωστών για τα φιλοζωικά τους αισθήματα, φωτογραφημένοι από τον Τάκη Διαμαντόπουλο. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης και αφύπνισης του κοινού για την προστασία και την ευζωία των ζώων, των «δεσποζόμενων» αλλά ιδιαίτερα των αδέσποτων, τα οποία υφίστανται καθημερινά την ανθρώπινη βαρβαρότητα.»

Το Travel Plan ήταν εκεί συμπληρώνοντας φέτος, τα 30 χρόνια λειτουργίας του! 30 χρόνια µε αµέτρητα ταξίδια σε ευφάνταστους προορισμούς στα πιο απίθανα καταλύµατα και με τα πιο υπερσύγχρονα µέσα μεταφοράς.

Εξασφαλίζοντας εδώ και 30 χρόνια χαμόγελα ευτυχίας από χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες, ευτυχισμένες εικόνες και πραγματική αγάπη για το ταξίδι!

Επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερο κατάστημά μας και ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές μας καθώς και τον εορταστικό διαγωνισμό και κερδίστε κι εσείς πλούσια δώρα.

Pin It button on image hover