Travel Plan

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Διαλογισμός και ολιστικές διακοπές στην Κέρκυρα



Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται στην Κέρκυρα για να επωφεληθούν από τη θετική ενέργεια του νησιού, η οποία εκδηλώνεται παντού γύρω. Η φύση είναι πλούσια, οι ελαιώνες αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία, φυτά μεγαλώνουν παντού, το ένα δίπλα, πάνω και μέσα στο άλλο, έντομα ζουζουνίζουν χαρούμενα, τα πουλιά κάνουν πάρτυ στα δέντρα και η θάλασσα είναι πάντα κρυστάλλινη και φιλόξενη. Η Κέρκυρα είναι το τέλειο μέρος για να νιώσει κανείς ότι είναι ένα με τα πάντα!



Για πάνω από 40 χρόνια, η Κέρκυρα δέχεται τουρίστες που προσπαθούν να δραπετεύσουν από το άγχος και την πίεση της καθημερινής του ζωής και να βρουν τη γαλήνη. Στη δεκαετία του 70 ήταν κυρίως οι κατασκηνωτές και τουρίστες με σακίδια (backpackers) που έρχονταν στην περιοχή του Πέλεκα και άρχισαν να κάνουν γυμνισμό στις γύρω παραλίες (Μυρτιώτισσα, Kοντογιαλός, Γλυφάδα, Γιαλισκάρι).

Σήμερα, το κέντρο για διαλογισμό, εναλλακτικές θεραπείες και ολιστικές διακοπές βρίσκεται στη βορειοδυτική Κέρκυρα, γύρω από τις παραλίες του Αρίλλα και του Αγίου Στεφάνου, υπάρχουν όμως πολλές ενδιαφέρουσες κινήσεις και στην πόλη αλλά και σε όλο το νησί.

Πηγή: greencorfu.com

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover