Travel Plan

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Κανάρια Νησιά : Ο τέλειος μήνας του μέλιτος

Τα Κανάρια Νησιά αποτελούν ιδανικό προορισμό για νιόπαντρα ζευγάρια που θέλουν  να κάνουν ένα ονειρεμένο ταξίδι του μέλιτος. Επτά κύρια νησιά και πολλά άλλα μικρότερα προσφέρουν στο σύνολό τους  ασυνήθιστα και  εντυπωσιακά τοπία, ήλιο και καταπληκτικές αμμουδιές, ενώ το καθένα έχει τη δική του μοναδική ατμόσφαιρα.
Αποβιβαστείτε στο Μασπαλόμας, ένα σοφιστικέ παραθαλάσσιο θέρετρο, όπου εκεί βρίσκεται το Aqualand Maspalomas, ένα εκπληκτικό θαλάσσιο πάρκο με 33 νεροτσουλήθρες. Αν δεν είστε αυτού του σπορ σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα πολυτελή ξενοδοχεία και γήπεδα γκολφ που δεσπόζουν στην περιοχή.
Εκεί θα βρείτε και την  Πλάγια ντελ Ινγκλές με τη χρυσή της άμμο, στο νότο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα της Ισπανίας, με πανύψηλα ξενοδοχεία και συγκροτήματα κατοικιών, καθώς αναπτύσσεται τουριστικά από τη δεκαετία του 1950.
Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αποβιβαστείτε στην Τενερίφη, η οποία και  προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος διακοπών από οποιοδήποτε άλλο νησί  του συμπλέγματος. Στην επαρχία Σάντα Κρουθ ντε Τενερίφε αξίζει μια στάση σε ένα από τα τρία νησάκια που περιλαμβάνει και ιδιαίτερα στο Λα Πάλμα και στο Λα Γκομέρα. Το πρώτο είναι ένας παρθένος παράδεισος, με φόντο το ηφαιστειακό τοπίο. Ο καλύτερος ίσως τρόπος να εξερευνήσει κανείς την άγρια ομορφιά του Λα Πάλμα είναι κάνοντας πεζοπορία στο Εθνικό πάρκο Καλντέρα ντε Ταμπουριέντε ή στα στενά φαράγγια Λος Τίλος. Τα δροσερά νερά της λιμνοθάλασσας Τσάρκο Αζούλ είναι πραγματικός πειρασμός τις ζεστές ημέρες. Η σκούρα άμμος της παραλίας Πλάγια Νουέβα είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία και αναζωογονητικούς υπνάκους. Το δεύτερο αποτελεί μία από της Κανάριες Νήσους, η οποία συγκεντρώνει ίσως τους λιγότερους επισκέπτες στο συγκεκριμένο αρχιπέλαγος. Πρόκειται για έναν ιδανικό προορισμό απόδρασης, με αξιοθέατα που περιλαμβάνουν εντυπωσιακές παραλίες, μονοπάτια πεζοπορίας σε τροπικά βουνά και πυκνά δάση. 
Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το φιλόξενο και ανοιχτόμυαλο νησί Γκραν Κανάρια, το οποίο  ικανοποιεί όλα τα γούστα. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα περιλαμβάνουν την εκκλησία Ινγκλέσια ντε Σαν Χουάν Μπαουτίστα ντε Αρούκας και τον Ζωολογικό κήπο Παλμαλίτος.
Στον αντίποδα, θα δείτε τις λευκές παραλίες της Φουερτεβεντούρα, όπου οι  επισκέπτες δεν μπορούν να αντισταθούν στην ηλιόλουστη αμμουδιά της. Τέλος, στο Λανθαρότε θα μπορέσετε να κάνετε βόλτες με καμήλες πάνω σε ηφαίστεια ή να απολαύσετε το φαγητό σας μέσα σε ηφαιστειακά   σπήλαια. 

Ζήστε αυτή την μοναδική ευκαιρία , κλείνοντας τα εισιτηρία σας
 μόνο από το travelplan.gr :

Pin It button on image hover