Travel Plan

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Φλωρεντία ... Η πόλη μουσείο



Η Φλωρεντία είναι πόλη της Ιταλίας και πρωτεύουσα της περιφέρειας  της Τοσκάνης. Σαν ανοικτό μουσείο για τους επισκέπτες , η Φλωρεντία είναι η πόλη της τέχνης και της αισθητικής. Πατρίδα της Αναγέννησης , η πρωτεύουσα της Τοσκάνης προσέλκυε ήδη από το 19ο αιώνα μορφωμένους  ταξιδιώτες . Σήμερα, τα εμβληματικά έργα τέχνης και αρχιτεκτονικής , αλλά και οι επώνυμες  μπουτίκ χαρίζουν στην πόλη μια ιδιαίτερη γοητεία.
Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την Piazzale Michelangelo να αγναντέψετε την μοναδική θέα, καθώς επίσης και να δείτε από κοντά τα περίφημα γλυπτά του ομώνυμου γλύπτη. Περπατήστε την Piazza del Duomo, όπου βρίσκεται η Santa Maria del Fiore, ο πιο γνωστός  καθεδρικός  ναός της Φλωρεντίας, δημιούργημα  του  Fillipo Brunelleschi. Μην παραλείψετε καθώς  θα είστε στην ίδια πλατεία να ανεβείτε τα  414 σκαλιά του Campanile di Giotto και να απολαύσετε όλη την Φλωρεντία πανοραμικά.
Η Galleria Uffizi , είναι ένα από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου,  που αξίζει να ανακαλύψετε, αφού μέσα εκεί βρίσκονται  τα πιο σημαντικά έργα τέχνης της  αναγεννησιακής  εποχής. Τέλος, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μουσείο της Ferrari , αποκτώντας  την  εμπειρία να οδηγήσετε μια με την συνοδεία δασκάλου φυσικά, σε πολύ προσιτές τιμές ανάλογα με την ώρα ενοικίασης.


Ανακαλύψτε την Ευρώπη ,κλείνοντας τα εισιτήρια σας
μόνο από το travelplan.gr :





Pin It button on image hover