Travel Plan

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η Ελλάδα πάει στο Exit Festival


Το EXIT είναι ένα παγκοσμίου φήμης ετήσιο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού που λαμβάνει χώρα κάθε Ιούλιο στο Petrovaradin φρούριο, που βρίσκεται στη δεξιά όχθη του ποταμού Δούναβη στο Νόβι Σαντ στη Σερβία. Η μοναδική τοποθεσία του καθιστά την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ  μαγική , ενώ προσφέρει εξαιρετική ακουστική. Σήμερα το φρούριο είναι στον κατάλογο των προστατευόμενων μνημείων καθώς είναι το ιστορικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό κέντρο του Νόβι Σαντ. Το φεστιβάλ ιδρύθηκε το 2000 και το 2007 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαϊκού φεστιβάλ, έκτοτε οι διακρίσεις έχουν γίνει συνεχείς. Διαρκεί κάθε χρόνο τέσσερις ημέρες και  για πρώτη φορά αυτό τον χρόνο η διάρκεια  του θα είναι πέντε! Φέτος, 25 Stages και πάνω από 150 διάσημοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους.  Το φετινό line up αποτελείται από τους  Gloria Gaynor, Hurts,Pet Shop Boys,Skrillex, Stromae,Dimension, Afrojack, Deep Dish, Maceo Plex, Tiga καθώς και πολλούς άλλους.
Περάστε την ημέρα σας με χαλαρό καφέ στη γραφική παραλία του Νόβι Σαντ , απολαμβάνοντας τον ήλιο και την σερβική φιλοξενία με πολλά μπαρ, καφετέριες , καταστήματα και restaurants για να διαλέξετε. Οι πραγματικά χαμηλές τιμές δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους σε όλους τους τομείς διασκέδασης. Η διαμονή στο camping είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε το φεστιβάλ, να κάνετε νέους φίλους και ασταμάτητο χορό στην παραλία. Η αμμώδης παραλία του Δούναβη είναι το σημείο ψυχαγωγίας από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Την περίοδο του φεστιβάλ φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις με γνωστούς DJ και  αθλητικούς αγώνες.
Το Exit festival είναι μια απόλυτα μοναδική  εμπειρία ζωής που συνδυάζει  καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να λείπει τίποτα, με ένα μουσικό γεγονός που η ενέργειά του θα σας απογειώσει.

Ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία ,
κλείνοντας τα εισιτήρια σας μόνο από το travelplan.gr :




Πηγή Φωτογραφίας : http://spindlemagazine.com/

Pin It button on image hover