Travel Plan

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ρόδος : Το νησί των ιπποτών




Η Ρόδος, το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, είναι το νησί των αντιθέσεων και η ομορφιά της βρίσκεται ακριβώς σε αυτές: στα κοσμοπολίτικα θέρετρα και τις ερημικές παραλίες, στα γραφικά χωριουδάκια που ο τουρισμός δεν φαίνεται να τα έχει αγγίξει και στις  καστροπολιτείες της.
Η καρδιά του νησιού χτυπάει στη μοναδική μεσαιωνική πόλη. Μέσα στα τείχη της θα ζήσετε τις πιο όμορφες μέρες και νύχτες σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Χιλιάδες επισκέπτες περνούν καθημερινά τις πύλες της για ατέλειωτες βόλτες στα σοκάκια, για  να κάνουν τις αγορές τους στο πολύχρωμο «παζάρι» της οδού Σωκράτους, και για να επισκεφτούν το  Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και  τα μουσεία.
Το Φαληράκι προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών διασκέδασης που ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις. Η εντυπωσιακή νυχτερινή του ζωή είναι διάσημη σε όλο το νησί αφού καλύπτει όλες τις μουσικές απαιτήσεις και προτιμήσεις των επισκεπτών. Δύο όψεις εμφανίζει το Φαληράκι: από τη μια τα μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία με τις πριβέ πλαζ, και από την άλλη το πολύβουο κέντρο του με τα κοσμηματοπωλεία, τα εστιατόρια (ιταλικά, ινδικά, κινέζικα, μεξικάνικα),τις καφετέριες και τα κλαμπ.
Στη νέα πόλη θα κάνετε βόλτες στο Μαντράκι με τις καφετέριες και τα επιβλητικά κτίρια της Ιταλοκρατίας, θα περιπλανηθείτε στις βιτρίνες της Νέας Αγοράς και δεν πρέπει να χάσετε μια επίσκεψη στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης στις Εκατό Χουρμαδιές. Για όσους θέλουν να προκαλέσουν την τύχη τους με στυλ μπορούν να επισκεφτούν το καζίνο που στεγάζεται στο παλιό Ξενοδοχείο των Ρόδων. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε το Μόντε Σμιθ, όπου θεωρείται η ακρόπολη της Ρόδου και να περπατήσετε στο καταπράσινο πάρκο του Ροδινιού.


Επισκεφτείτε την Ελλάδα, κλείνοντας τα εισιτήρια σας
μόνο από το travelplan.gr :


       

Pin It button on image hover