Travel Plan

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σαντορίνη : Το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα



Αν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ την Σαντορίνη, ένα από τα  δέκα καλύτερα  νησιά του κόσμου http://travelplangr.blogspot.gr/2013/06/10_24.html  πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε το ταξίδι αυτό στη λίστα με τα ταξίδια που θέλετε να κάνετε. Χιλιάδες κόσμος ταξιδεύει από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο για να δει από κοντά το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα. 
Περπατήστε από τα Φηρά μέχρι την Οία. Η διαδρομή είναι μεγάλη αλλά η πεζοπορία είναι πραγματικά υπέροχη. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας προτείνουμε να κάνετε στάσεις για να τραβήξετε φωτογραφίες, για να πιείτε ένα χυμό και για να παρατηρήσετε την αρχιτεκτονική των διάφορων κτισμάτων. Όταν φτάσετε στην Οία θα μπορέσετε να απολαύσετε την πιο γραφική δύση του ήλιου. Ακόμα στην περιοχή της Οίας αξίζει να επισκεφτείτε την Mnemossyne  Gallery, να γνωρίσετε τους ευγενέστατους ιδιοκτήτες καθώς και τα υπέροχα, μοναδικά κοσμήματα που έχουν συλλέξει. Τέλος, κολυμπήστε στο  Αμμούδι, απολαμβάνοντας το μεσημεριανό σας γεύμα σε μία από τις ταβέρνες που βρίσκονται εκεί. 
Περιπλανηθείτε στο Ημεροβίγλι και πιο συγκεκριμένα στο κάστρο του Σκάρου. Η θέα είναι απίστευτη και σε αντίθεση με την Οία, εκεί μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα αποκομμένοι από τους θορυβώδεις τουρίστες.
Αν είστε λάτρεις της αρχαίας ιστορίας επισκεφτείτε το μουσείο Προϊστορικής Θήρας στα Φηρά. Περιλαμβάνει πανέμορφες τοιχογραφίες καθώς και  υπέροχα αντικείμενα της εποχής, τα οποία κρύβουν ένα αμείωτο ενδιαφέρον, λόγω της ομορφιάς, της κομψότητας και της χρηστικότητας τους.

Προς τις τελευταίες ήμερες του ταξιδιού  φορέστε άνετα ρούχα και επισκεφτείτε με σκάφος το διάσημο ηφαίστειο. Απολαύστε την θέα και μην διστάσετε να κάνετε τις βουτιές σας κατά τη διάρκεια της διαδρομής. 

Ταξιδέψτε στις Κυκλάδες , κλείνοντας τα εισιτήρια σας
μόνο από το travelplan.gr :




Πηγή Φωτογραφίας: http://www.boomsbeat.com/

Pin It button on image hover