Travel Plan

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μύκονος : Ο ορισμός της γραφικής και ακέραιης ομορφιάς!



Η Μύκονος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κοσμοπολίτικη και γοητευτική είναι από τα πρώτα ελληνικά  νησιά που αναπτύχθηκαν τουριστικά .  Το πιο γνωστό σημείο του νησιού είναι η Μικρή Βενετία όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το κοκτέιλ του αλλά και  να φωτογραφίσει το απίστευτο ηλιοβασίλεμα.
Το νησί των ανέμων , όπως λέγεται διαφορετικά η Μύκονος φημίζεται για τις όμορφες παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά. Αν θέλετε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας σε μία ήσυχη, απόμακρη  παραλία  με λίγες ξαπλώστρες τότε μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την παραλία  του Πάνορμου. Αν ταξιδέψετε στην Μύκονο με την οικογένεια σας, η παραλία Ελιά ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ και περπάτημα στην αμμουδιά. Για καταδύσεις με μάσκα σας προτείνουμε να εξερευνήσετε το βυθό της Παράγκας . Η συγκεκριμένη παραλία φημίζεται για τις μοντέρνες ξαπλώστρες. Μην διστάσετε να κολυμπήσετε στην κοσμοπολίτικη αλλά και γραφική  Ψαρού και να απολαύσετε το φαγητό σας  στο βραβευμένο εστιατόριο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία. Αν πάλι επιλέξατε τη Μύκονο για να διασκεδάσετε και όχι για να χαλαρώσετε η διάσημη παραλία του Paradise είναι κατάλληλη γι αυτό το σκοπό και  βρίσκεται στα νότια της Μυκόνου ανάμεσα στις παραλίες του Πλατύ Γιαλού και της Ελιάς. Στο ομώνυμο κλαμπ οργανώνονται τα πιο ξέφρενα Beach parties που κρατούν μέχρι το πρωί. Ακόμα, η παραλία Ορνός  αποτελεί απόλυτο προορισμό για κάποιον ο οποίος θέλει να διασκεδάσει στην παραλία απολαμβάνοντας το ποτό του στο beach bar και ακούγοντας δυνατά μουσική.
Εκτός από τις παραλίες, η Μύκονος έχει Ιδιαίτερο ιστορικό και αισθητικό ενδιαφέρον, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Χώρας περιέχει ευρήματα από τάφους του διπλανού νησιού της Ρήνειας και της Δήλου, γλυπτά, βάζα και ειδώλια που αξίζει να τα δείτε και να πλουτίσετε το πολιτιστικό σας υπόβαθρο.

Επισκεφτείτε την Ελλάδα, κλείνοντας τα εισιτήρια σας
μόνο από το travelplan.gr:

Pin It button on image hover