Travel Plan

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Διαμονή με άποψη για το 2014!



O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος 
& η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Με αφορμή τον ερχομό του 2014 και πριν αρχίσετε να σκέφτεστε τις φετινές διακοπές, το travelplan.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «περίεργα» ξενοδοχεία του κόσμου. 


Ice Hotel, Jukkasjarvi, Σουηδία

To Ice Hotel στο Jukkarjarvi συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία του κόσμου. Βρίσκεται 200 χιλιόμετρα βορειότερα από τον Αρκτικό Κύκλο με τις συνθήκες εκεί να είναι πολικές! Όπως και το μεγαλύτερο μέρος του ξενοδοχείου έτσι και τα δωμάτια και τα κρεβάτια είναι φτιαγμένα από πάγο προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε όσους τολμηρούς το επιλέξουν για την διαμονή τους. Αν όμως όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά τότε πρέπει να επιλέξετε για τη διαμονή σας το δωμάτιο Northern Lights με την οροφή να βλέπει κατευθείαν τα άστρα!

Tree Hotel, Harads, Σουηδία

Αν ως παιδιά είχατε όνειρο να μείνετε σε ένα δεντρόσπιτο, τότε το Tree Hotel είναι το ιδανικό μέρος για τις επόμενες διακοπές σας. Βρίσκεται στο Harads της Σουηδίας, δίπλα από τον ποταμό Lule και κάθε ένα από τα “treeroom” βρίσκεται σε απόσταση 4 έως 6 μέτρων από το έδαφος. Τα δωμάτια έχουν κατασκευαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν φιλικότερα προς το περιβάλλον γίνεται και πλήρως εναρμονισμένα με το σκηνικό που έχει η φύση δημιουργήσει. Για όσους επιθυμούν να έρθουν όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται μπορείτε να επιλέξετε το δωμάτιο The Bird’s Nest το οποίο, όπως αποκαλύπτει το όνομά του, μοιάζει με φωλιά!

Atlantis, Dubai, ΗΑΕ 

Μπορεί τα ξενοδοχεία του Ντουμπάι να φημίζονται για την υπερβολή τους, αλλά το Atlantis όμως πάει αυτή την φιλοσοφία ένα βήμα παραπέρα. Πόσο παραπέρα; Αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας αφού οι σουίτες Poseidon και Neptune βρίσκονται κάτω από το νερό. Έτσι λοιπόν, ξυπνώντας το πρωί μπορεί να απολαμβάνεται την θέα των ψαριών του Αραβικού Κόλπου!  

Attrap Reves (Bubble Hotel), Allauch, Γαλλία

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα της διαμονής σε μια φούσκα; Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του Attrap Reves και δημιούργησαν το Bubble Hotel στο Allauch της Γαλλίας. Εδώ κάθε δωμάτιο αποτελείται από την δικιά του διάφανη φούσκα, η οποία διαθέτει όλες τις ανέσεις και βέβαια μια εντυπωσιακή θέα στον έναστρο ουρανό και το γαλλικό τοπίο που την περιβάλλει. Όσο για τα αδιάκριτα βλέμματα… δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μιας και η κάθε φούσκα είναι απομονωμένη από τις υπόλοιπες!

The Cappadocia Hotel, Τουρκία

Αν το μοναδικό τοπίο της Καππαδοκίας σας συναρπάζει τότε το The Cappadocia Hotel είναι η επιλογή για το επόμενο ταξίδι σας. «Ζηλεύοντας» λίγο από την ιστορία της περιοχής που την έχει κάνει διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο με το κάθε δωμάτιο να φιλοξενείτε στη δική του σπηλιά χωρίς ωστόσο να «απαρνείται» τις σύγχρονες ανέσεις.

Viceroy Hotel, Μπαλί

Στο ξενοδοχείο αυτό δεν τίθεται θέμα επιλογής του δωματίου, μιας και η καθεμία από τις 25 ιδιωτικές βίλες διαθέτει την δική της πισίνα και μια υπέροχη θέα της εντυπωσιακής Κοιλάδας των Βασιλέων. Και μπορεί το Viceroy να βρίσκεται στην μέση του πουθενά, όμως μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να σας λείψει τίποτα μιας και το ξενοδοχείο προσφέρει τα πάντα από υπηρεσίες. Αν παρόλα αυτά χρειαστείτε κάτι τότε ένα ελικόπτερο μπορεί να είναι σύντομα στη διάθεσή σας καθώς το Viceroy διαθέτει και το δικό του ιδιωτικό ελικοδρόμιο.
Pin It button on image hover