Travel Plan

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Μοναδική Προσφορά για την 28η Οκτωβρίου: Άμπου Ντάμπι - Ferrari Park

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία! Ταξιδέψτε στο  Άμπου Ντάμπι με την εγγύηση της ETIHAD AIRWAYS.

Ferrari Park, 27-31/10/2010, 5 ημέρες από 550€. Περιλαμβάνεται: η διαμονή σας σε ξενοδοχείο 4* % 5*, με πρόγευμα καθημερινά και οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

Λίγο πριν την έναρξη του παγκοσμίου circuit της Formula 1 στο μαγικό YAS MARINA – ABU DHABI, θα εγκαινιαστεί το μεγαλύτερο κλειστό Πάρκο στον Κόσμο, το FERRARI PARK !!

Μεταξύ των 20 διαφορετικών παιχνιδιών & δραστηριοτήτων θα υπάρξουν και δύο ρόλερ κόστερ, με θέμα την Formula Rossa. Γιορτάζοντας λοιπόν την ταχύτητα, την αεροδυναμική και την τεχνολογική καινοτομία, η Formula Rossa θα σας οδηγήσει στην πιο συναρπαστική βόλτα της ζωής σας.


Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα πιλοτήριο της F1 κάνοντας τους ταχύτερους γύρους σε ένα από τα γρηγορότερα rollercoaster στον πλανήτη. Θα επιταχύνει τα( 0- 100) σε 2 δευτερόλεπτα και με τελική ταχύτητα τα 240 χλμ/ώρα. Θα νιώστε τη δύναμη των 1,7 Gs, εν μέσω πτήσης διασχίζοντας την σικέιν έως και την γραμμή του τερματισμού. Είναι μία ανεπανάληπτη εμπειρία !!

Abu Dhabi – Μία μοντέρνα πρωτεύουσα και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Διαθέτει εξαιρετικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, εστιατόρια και καταστήματα που σε συνδυασμό με τις καταπράσινες οάσεις και τις αμμώδεις παραλίες ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Pin It button on image hover