Travel Plan

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τελευταίες Θέσεις για 25η Μαρτίου: Ρώμη, Άμστερνταμ, Παρίσι

 
Αποδράστε το 3-ήμερο της 25ης Μαρτίου μόνο με το Travel Plan! Η Ρώμη, το Άμστερνταμ και το Παρίσι, από τις πιο όμορφες Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες, περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

Ρώμη
Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι στη κοντινή Ρώμη! Προγραμματίστε το δρομολόγιό σας για να κάνετε την επίσκεψή σας στη Ρώμη αξέχαστη. Ξεκινήστε την εξερεύνησή σας στη τέχνη, την αρχιτεκτονική, τα καταστήματα και τα εστιατόρια!

24-27/03/2011, από 510

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ!


Άμστερνταμ
Τα σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα, τα έξοχα μουσεία, η όμορφη αρχιτεκτονική της πόλης, οι περίπου 1.300 γέφυρες και τα πολυάριθμα κανάλια,θα σας πείσουν πως δεν μοιάζει με καμία άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Οι Ολλανδοί φημίζονταν από παλιά για τις εμπορικές τους δραστηριότητες. Θα βρείτε ποικιλία από γουναρικά, αντίκες, ρούχα, κεραμικά αντικείμενα, μέχρι διαμάντια. Ειδικά στις περιοχές του Βατερλοπλέιν και στην Τζόρνταν Νέιμπορχουντ θα βρείτε λουλούδια, αντίκες, βιβλία και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επιθυμήσετε.

24-27/03/2011, από 539


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ!


Παρίσι-Disneyland
Θαυμάστε το παλάτι του Λούβρου, άλλοτε φρούριο, με πολύτιμες συλλογές έργων τέχνης, την Παναγία των Παρισίων, έξοχο δείγμα γαλλικής και γοτθικής αρχιτεκτονικής. Διασχίστε τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, περάστε από την Αψίδα του Θριάμβου που χτίστηκε το 1806 από το Ναπολέοντα, τον πύργο του Άιφελ, σήμα κατατεθέν του Παρισιού και την Όπερα.

23-27/03/2011, από 635


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ!
Pin It button on image hover