Travel Plan

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πάσχα στην Κέρκυρα

Αν υπάρχει μόνο μια ευκαιρία σε ολόκληρη τη ζωή σας για να επισκεφθείτε την Κέρκυρα τότε διαλέξτε την Άνοιξη και ειδικά την Εβδομάδα του Πάσχα. Είναι η περίοδος που η Κέρκυρα βγάζει στο φώς το σύνολο της φυσικής και πολιτιστικής της ομορφιάς.
Θα σας μεθύσουν τα άνθη, θα σας εκπλήξει το πράσινο, θα σας συνεπάρει η μουσική, θα σας υποβάλουν οι θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις.
Σε κανένα άλλο μέρος της γης, ούτε σε χωριό ούτε σε πόλη, δεν νιώθει κανείς τόσο έντονα την Άνοιξη να πλημμυρίζει το είναι του, και δεν απολαμβάνει με τόση ένταση την ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής. Εδώ η Λαμπρή είναι τόσο λαμπρή όσο δεν φανταστήκατε ποτέ.

Φυσική ομορφιά, κουλτούρα και παράδοση, Ανατολή και Δύση όλα μαζί σε ένα μωσαϊκό κουλτούρας, ηθών και γλώσσας.  Το Πάσχα στην Κέρκυρα απεικονίζει ακριβώς αυτήν την ιδιομορφία, έθιμα και παραδόσεις που ανιχνεύονται στην Δυτική και Ανατολική κουλτούρα, σε ειδωλολατρικές συνήθειες χιλιάδες χρόνια πίσω. Γιορτές που ξεσηκώνουν τα νησιά τα καίνε κυριολεκτικά και τα εξυψώνουν σε ένα κρεσέντο χαράς και ενθουσιασμού.
Ιδιαίτερο στοιχείο του Πάσχα στη Κέρκυρα των  κοντσέρτων κλασικής μουσικής και όπερας, η εκκλησιαστική  μουσική, μια ιδιότροπη τετραφωνία που κρατάει την καταγωγή της, μάλλον, από την Κρήτη του 1700. Μυσταγωγεί τους πιστούς, συγκινώντας ντόπιους και ξένους.

Ταξιδέψτε με το Travel Plan το Πάσχα στην Κέρκυρα, 4 ημέρες
MARBELLA CORFU 5* από 189 με ημιδιατροφή
DASSIA CHANDRIS HOTEL 4* από 243 € με ημιδιατροφή
LOUIS CORCYRA BEACH 4* από 249 € με ημιδιατροφή

Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο συμπεριλαμβανομένων εορταστικών γευμάτων (Αναστάσιμο Δείπνο, Πασχαλινό γεύμα) με ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις http://www.travelplan.gr/ 
Pin It button on image hover