Travel Plan

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

DUBAI WEEKLY PACKAGE

DUBAI Μια συναρπαστική πόλη, στις ακτές του Περσικού, ένα μείγμα μοντέρνας πόλης και απέραντης ερήμου. Χωρίζεται στην Bur Dubai και την Deira. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους λατρεύουν την πολυτέλεια.
Όλα τα φυτά και τα δέντρα που θα συναντήσετε είναι εισαγόμενα, ενώ έχουν κατασκευαστεί μικρά ποταμάκια που δίνουν άλλη νότα στην πόλη.Μεγάλα εμπορικά κέντρα, πολυτελή ξενοδοχεία και προσεγμένα σαλόνια ομορφιάς είναι οι προορισμοί πολλών Ευρωπαίων, Αμερικανών αλλά και ντόπιων κατοίκων.Συνδυάστε τις παραδοσιακές αγορές και τα πλοιάρια-ταξί «άμπρα» με τους γυάλινους ουρανοξύστες με τα πολυτελή αυτοκίνητα και ξενοδοχεία όλα αυτά στην άκρη της ερήμου! Επισκεφθείτε το μουσείο της πόλης, ανακαλύψτε τον πλούτο των αγορών χρυσού, χαλαρώστε στην παραλία Jumeirah ή κάντε σαφάρι με καμήλες στην έρημο!

Προαιρετικές υπηρεσίες - Μισής μέρας ξενάγηση πόλης - Σαφάρι στην έρημο με φολκλορικό πρόγραμμα και φαγητό - Ολοήμερη εκδρομή στο Aμπού Ντάμπι
 
 
21/03/2011 - 30/04/2011, Από 335


Σαφάρι 4x4 στην Έρημο
καθημερινές 4ήμερες αναχωρήσεις
Σε ξενοδοχείο 3*Sup, 4* & 5* με πρωινό
Με μεταφορές από & προς αεροδρόμιο
Με ξενάγηση πόλης
Και Ελληνόφωνο Ξεναγό!

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, 3 η 4 διανυκτερεύσεις στα προαναφερόμενα ξενοδοχεία, Ξενάγηση πόλης, Σαφάρι 4Χ4 (μόνον για το 5 ήμερο πρόγραμμα) στην έρημο με γεύμα, Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, ταξιδιωτική τσάντα και Ελληνόφωνο ξεναγό!!
Με την ETIHAD η μεταφορά σας από το Άμπου Ντάμπι στο Ντουμπάι και επιστροφή γίνεται με τα Πούλμαν της ίδιας της αεροπορικής εταιρίας.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (το τελικό ποσό επιβεβαιώνεται την ώρα της έκδοσης των εισιτηρίων), ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Προαιρετικά: Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι 40€ το άτομο, Dow Cruise 50€ το άτομο με δείπνο!

Προσοχή: Οι τιμές δεν ισχύουν κατά την περίοδο του Πάσχα, εκθέσεων και άλλων σημαντικών εκδηλώσεων. Ρωτήστε μας για τυχόν επιβαρύνσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις κάντε κλικ εδώ
Pin It button on image hover