Travel Plan

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Κάννες, μια πανέμορφη πόλη της Γαλλίας


Οι Κάννες βρίσκονται στην περίφημη Κυανή Ακτή της Γαλλίας και αριθμούν μόλις 70.000 κατοίκους. Τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Ευρώπης. Παρά το μικρό τους μέγεθος, αποτελούν μια πόλη με πολλά πρόσωπα, αφού εύκολα κάποιος παρατηρεί ότι αποτελούνται από 3 διαφορετικά τοπία. Το παραθαλάσσιο μέρος της πόλης, το κέντρο της και την παλιά πόλη με το παλιό γραφικό λιμάνι. 
Ένας από τους λόγους που κάνουν τις Κάννες να αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες είναι οι μαγικές τους παραλίες. Από τις πιο γνωστές είναι η Riviera, η Plage Royal, η Plage du Festival και η La Mandala. Οι υπέροχες αμμώδεις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση και η ομορφιά τους θα σας εντυπωσιάσει.
Το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο από φοίνικες, πολυτελή ξενοδοχεία και μπουτίκ. Ένα από τα αξιοθέατα που θα συναντήσετε στην πόλη, είναι ο Πύργος της Μάσκας. Στην πόλη βρίσκεται και η οικεία – μουσείο του περίφημου ζωγράφου Jean-Honoré Fragonard. Μην χάσετε την ευκαιρία να αντικρύσετε την εντυπωσιακή θέα της πόλης από το Μουσείου του Κάστρου! 
Ο πασίγνωστος παραθαλάσσιος δρόμος Λα Κρουαζέτ αποτελεί την ιδανική επιλογή για να κάνετε την βόλτα σας. Εκεί θα βρείτε εστιατόρια, στα οποία θα δοκιμάσετε θεσπέσια πιάτα με θαλασσινά, τόσο της γαλλικής όσο και της διεθνούς κουζίνας, με θέα στην θάλασσα. Μετά το φαγητό σας, μπορεί να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα διάσημα μπαρ της πόλης. 
Όσοι βρεθούν στις Κάννες τον Μάιο, θα ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία. Τότε διοργανώνεται το πασίγνωστο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ένα από τα σημαντικότερα του χώρου, το οποίο συγκεντρώνει πλήθος διάσημων καλλιτεχνών και δίνει μια ξεχωριστή πνοή σε ολόκληρη την πόλη! 
  
Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας και επισκεφτείτε αυτή την υπέροχη πόλη: 


*Πηγή φωτογραφίας: www.lifestyleoptions.gr 


Pin It button on image hover