Travel Plan

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ταξιδέψτε στην πόλη των μνημείων και της διασκέδασης

Ταξιδέψτε στο Παρίσι & Disneyland Paris, με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* ή 4* από 625€

Αναχώρηση 05/8

Αναλυτικά το πρόγραμμα
1η μέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το αστραφτερό Παρίσι που θα μας φιλοξενήσει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Μετά την εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, το υπόλοιπο της μέρας, το Παρίσι στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε μια βόλτα, με το συνοδό σας, στα καραβάκια του Σηκουάνα.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ

Στην ξενάγηση της πόλης που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, θα επισκεφθούμε το παλάτι του Λούβρου, άλλοτε φρούριο, με πολύτιμες συλλογές έργων τέχνης, την Παναγία των Παρισίων, έξοχο δείγμα γαλλικής και γοτθικής αρχιτεκτονικής. Στη συνέχεια διασχίζοντας τη λεωφόρο των Ιλισίων Πεδίων, θα περάσουμε από την Αψίδα του Θριάμβου που χτίστηκε το 1806 από το Ναπολέοντα, τον πύργο του Αιφελ, σήμα κατατεθέν του Παρισιού και την Οπερα. Για το βράδυ προτείνουμε να διασκεδάσετε σε ένα από τα παγκοσμίου φήμης καμπαρέ ή κάνοντας μια βόλτα στα Ιλίσια Πεδία να απολαύσετε το εντυπωσιακό νυχτερινό Παρίσι.

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ

Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο παλάτι των Βερσαλιών του Λουδοβίκου 14ου, του Βασιλιά Ήλιου όπου μπορείτε να δείτε κατ' ιδίαν την περίφημη αίθουσα των Κατόπτρων, τα Μεγάλα Διαμερίσματα και τους καλοσχεδιασμένους κήπους. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στις εμπορικές περιοχές γύρω από την Πλας Βαντόμ και τις λεωφόρους Οσμάν και Ιλισίων. Το απόγευμα προτείνουμε μια βόλτα στο γραφικό λόφο της Μονμάρτης με τη με τη βασιλική εκκλησία της Sacre Coeur και την πλατεία των ζωγράφων.

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΝΤΙΣΝΕΪΛΑΝΤ - ΠΑΡΙΣΙ

Μεταφορά στις εγκαταστάσεις της DISNEYLAND® Resort Paris για να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Ντίσνεϊ και να διασκεδάσετε. Τα εισιτήρια εισόδου στα πάρκα πληρώνονται επιτόπου. Χρόνος στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε το μέρος, όπου κυριαρχεί η φαντασία και η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια περιπλανώμενοι στο πειρατικό καράβι της Adventureland, συνεχίστε με μια νοσταλγική κρουαζιέρα στα ποτάμια της Άγριας Δύσης στη Frontierland, χαιρετίστε τους ήρωες του Ντίσνεϊ στη Main Street USA. Ακόμα, θα παρακολουθήσετε τη Χιονάτη στη Fantasyland και θα θαυμάσετε τον υποβρύχιο κόσμο του κάπτεν Νέμο στην Discoveryland. Παρακολουθήστε τα Νέα Φεστιβάλ και τις παρελάσεις όπου η πριγκίπισσα Τιάνα σας περιμένει στην "Παρέλαση των Ονείρων", και ο σεφ Remy σας οδηγεί στο Stars 'n' Cars! Η επιλέξτε ποιο αστέρι της Disney θα γνωρίσετε στο τρενάκι με τους ήρωες (Disney all stars express). Στην ακαδημία των πιο τρομακτικών ουρλιαχτών (Monster Inc. Scream Academy) o Σάλυ σας προκαλεί σε έναν ανεπανάληπτο διαγωνισμό ουρλιαχτών! Τέλος, όλοι μαζί μπροστά από το κάστρο της ωραίας κοιμωμένης, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν μαζί σας για ένα πραγματικό φινάλε μιας τέλειας ημέρας!

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ

Σήμερα προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στα κάστρα του Λίγηρα με τη πολύχρονη ιστορία, τα πολυάριθμα εκθέματα και τη μοναδική ατμόσφαιρα ή στη Νορμανδία με επίσκεψη στη πόλη Ντοβίλ, γνωστή για το διεθνές φεστιβάλ κιν/φου και το ψαροχώρι της Τρουβίλ.

6η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Pin It button on image hover