Travel Plan

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ένα τροπικό νησί στον κόλπο του Σιάμ

Ένα τροπικό νησί στον κόλπο του Σιάμ, περιτριγυρισμένο από περισσότερα από 60 μικρότερα νησιά, αποτελεί έναν παράδεισο για όσους ασχολούνται με τις καταδύσεις. Η λευκή άμμος, τα γαλαζοπράσινα νερά και οι φοίνικες είναι τα χαρακτηριστικά των περισσότερων παραλιών.

Η Chaweng είναι από τις πιο γνωστές, εκτείνεται σε μήκος 7 χλμ. και φιλοξενεί μερικά από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του νησιού. Δείτε το άγαλμα του Βούδα, ύψους 20 μ. ή θαυμάστε τα τροπικά τοπία στους καταρράκτες Na Muang και Hid Lad.

Ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ένα πιο ήσυχο θέρετρο για ριλάξ και χαλάρωση…Αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για ήσυχες και ήρεμες διακοπές. Επισκεφθείτε τους σχηματισμούς των βράχων Γκραντ Μα και Γραντ Πα, θαυμάστε τις αμέτρητες σπηλιές, μαγευτικές λίμνες και τους περίεργους σχηματισμούς βράχων που συνθέτουν το σκηνικό των 40 νησιών του Ανγκτόνγκ, χαραγμένη όμως για πάντα θα μείνει στη μνήμη σας η εικόνα του νησιού Μαίη με την λίμνη από θαλασσινό νερό στο εσωτερικό του!

Ανακαλύψτε τους πιο διάσημους εξωτικούς προορισμούς. Για πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Pin It button on image hover