Travel Plan

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Το καλεντάρι του Αυγούστου: στα φεστιβάλ του κόσμου!



Notting Hill Carnival 25 – 26 Αυγούστου

Θέλετε να ζήσετε σττης Καραϊβικής χωρίς να χρειαστεί να περάσετε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό; Αν ναι βρείτε τα αεροπορικά σας εισιτήρια για Λονδίνο στο travelplan.gr για τις 25 Αυγούστου και θα βρεθείτε ανάμεσα σε περίπου 1 εκατομμύριο άτομα που γιορτάζουν στους ρυθμούς του πολιτισμού της Καραϊβικής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το Notting Hill Carnival, στο Δυτικό Λονδίνο, ένα από τα μεγαλύτερα street festival στην Ευρώπη!

Burning Man Festival 26 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου
Τι είναι το Burning Festival; Αυτή είναι μια καλή απορία ακόμα και για τους ίδιους τους διοργανωτές του Φεστιβάλ που διεξάγεται κάθε χρόνο στην έρημο της και συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου. Κυρίαρχη ιδέα του φεστιβάλ είναι η ελεύθερη έκφραση και ο αυτοσχεδιασμός μέσα από την τέχνη.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Badminton 5 – 11 Αυγούστου
Αν αναζητάτε την δράση για το φετινό σας καλοκαίρι τότε προτείνουμε να ταξιδέψετε μέχρι την Guangzhou της Κίνας για να παρακολουθήσετε από κοντά τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Badminton. Εκεί θα βρεθείτε ανάμεσα σε χιλιάδες φανατικούς θεατές του αθλήματος και θα παρακολουθήσετε τους αγώνες ανδρών και γυναικών στο μονό και το διπλό καθώς και τους μεικτούς του διπλού.

Φεστιβάλ Βενετίας 28 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου
Το Φεστιβάλ της Βενετίας είναι ένα από τα διασημότερα φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου. Για λίγες ημέρες η πόλη των Δόγηδων γεμίζει από star του Hollywood και σινεφίλ από ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα φέτος το Φεστιβάλ κλείνει τα 70 χρόνια ζωής οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία για να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ στην πόλη που βυθίζεται στο πέρασμα του χρόνου.

Edinburgh Festival Fringe (2 – 26 Αυγούστου)
Το καλοκαίρι η πρωτεύουσα της Σκωτίας φοράει τα καλά της και υποδέχεται το Fringe Festival. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν αρκετές εκατοντάδες καλλιτεχνών από γνωστά ονόματα της Βρετανικής σκηνής έως και σχετικά άγνωστους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο μεγαλύτερο φεστιβάλ τέχνης, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του.

Fiesta de la Vendimia (3 – 19 Αυγούστου)
Ένα ταξίδι στο Μεξικό είναι πάντα μια συναρπαστική εμπειρία. Αν τώρα τύχει να βρεθείτε στο Μεξικό τον Αύγουστο και είσαστε και λάτρεις του καλού κρασιού τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε την πόλη Ensenada. Εκεί κάθε χρόνο διεξάγεται η Fiesta de la Vendimia γιορτάζοντας την παράδοση σχεδόν δύο αιώνων στην παραγωγή κρασιού από τα θρυλικά αμπέλια της Κοιλάδας Guadalupe.

Shambala Festival 22 – 25 Αυγούστου
Κάθε χρόνο, για τέσσερεις ημέρες, το Shambala Festival συγκεντρώνει κάθε χιλιάδες «ονειροπόλους, καλλιτέχνες, ρομαντικούς» σε ένα φεστιβάλ γεμάτο ζωντανή μουσική, θεατρικές παραστάσεις κ.λπ. Αν θέλετε και εσείς φέτος να αποτελέσετε μέρος αυτής της γιορτής δεν έχετε παρά να απολαύσετε ένα ταξίδι μέχρι την αγγλική ύπαιθρο και το Northamptonshire.  

Tango Buenos Aires Festival 14 – 27 Αυγούστου
Αν ο ρυθμός του tango κυλάει στο αίμα σας δεν έχετε παρά να βρείτε το κατάλληλο ταίρι και να ταξιδέψετε μέχρι την πρωτεύουσα της Αργεντινής. Για όσες ημέρες διαρκεί το φεστιβάλ οι δρόμοι του Μπουένος Άιρες γεμίζουν από μουσική και χορό, ενώ καθηγητές του tango είναι έτοιμη να σας μυήσουν στα μυστικά του χορού.

Salzburg Harvest Festival 24 Αυγούστου – 27 Οκτωβρίου
Που μπορείτε να βρείτε γλυπτά φτιαγμένα από άχυρα; Μα φυσικά στο Salzburg Harvest Festival. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα στο οποίο μπορείτε να δείτε εντυπωσιακά γλυπτά φτιαγμένα από ξύλο και άχυρα καθώς και να συμμετέχετε σε σχεδόν 2,000 events βασισμένα στην αυστριακή παράδοση.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

 
Notting Hill Carnival

 
Burning Man Festival

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Badminton 

 
Φεστιβάλ Βενετίας 

 
Edinburgh Festival Fringe

Fiesta de la Vendimia 

 
Shambala Festival 

 
Tango Buenos Aires Festival 

Salzburg Harvest Festival

Pin It button on image hover