Travel Plan

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Στην Πύλο του Νιόκαστρου, της Βοϊδοκοιλιάς & του Costa Navarino!

Από το Νιόκαστρο ατενίζοντας τη Σφακτηρία...


Η Πύλος, η ξακουστή και πανέμορφη κωμόπολη της Μεσσηνίας στη Δυτική Πελοπόνησσο συγκαταλέγεται ανάμεσα στους top καλοκαιρινούς προορισμούς.  Προσβάσιμη οδικώς, με τοπία που θα ζήλευε και το ομορφότερο νησί!  Εμείς σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα...

Ταυτόχρονα σας προτείνουμε 3 στάσεις εκ των ων ουκ άνευ σε μια επίσκεψή σας την περιοχή, ενώ για τη διαμονή σας ανακαλύψτε την εξαιρετική πρότασή μας στο κορυφαίο κατά πολλούς αυτή τη στιγμή τουριστικό θέρετρο της Ελλάδας και σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο.
 
  1. Βόρεια της Πύλου βρίσκεται ο εκπληκτικής ομορφιάς όρμος της Βοϊδοκοιλιάς με την παραλία του και το Παλαιόκαστρο να δεσπόζει από πάνω με μια μαγευτική θέα προς τον όρμο και το Ιόνιο πέλαγος.  Το Παλαιόκαστρο έπαιξε σημαντικό ρόλο σε όλα τα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Πύλο, μέχρι και το χτίσιμο του Νιόκαστρου στα νότια του λιμανιού.
 
  1. Το περίφημο Νιόκαστρο, κτισμένο πάνω στα βράχια , στη νότια είσοδο του λιμανιού της Πύλου, ξεκίνησε να κτίζεται το 1572 από τους Τούρκους.  Ο επισκέπτης μπορεί να δει την Ακρόπολη του κάστρου, το Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος και τη συλλογή του Γάλλου φιλλέληνα Rene Puaux, η οποία φυλάσσεται σήμερα στους στρατώνες του Μαιζώνος, όπως αποκαλείται το πέτρινο κτίριο στα αριστερά της  εισόδου του κάστρου.  Κατά τα έτη 1982-1987 το Νιόκαστρο ανακαινίστηκε πλήρως, ενώ τέθηκε σε λειτουργία εντός του χώρου του το Ελληνικό Κέντρο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας Πύλου.
 
  1. Η λιμνοθάλασσα Διβάρι, επίσης βόρεια της Πύλου μεταξύ του χωριού Γιάλοβα και του όρμου της Βοϊδοκοιλιάς, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο από οικολογικής όσο και από αρχαιολογικής άποψης.  Η περιοχή έκτασης 6.000 στρεμμάτων θεωρείται σημαντικός μεταναστευτικός σταθμός πουλιών, ενώ φιλοξενεί τη χελώνα Caretta-Caretta αλλά και τον αφρικανικό Χαμαιλέοντα.

Και για τη διαμονή σας το travelplan.gr  σας συστήνει:

  • The Romanos, a Luxury Collection Resort - 5* & The Westin Resort Costa Navarino - 5*
Ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες, με θέα τους αμμόλοφους και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino προσφέρουν ένα περιβάλλον πολυτέλειας και αυθεντικής μεσσηνιακής φιλοξενίας.  Διαθέτουν συνολικά 766 δωμάτια, σουίτες και βίλες, τα περισσότερα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το γκολφ και τους κήπους καθώς και ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης.

Εδώ θα απολαύσετε εμπνευσμένες γαστρονομικές προτάσεις από τη διεθνή, μεσογειακή και ελληνική δημιουργική κουζίνα, με βασικό συστατικό τα αγνά τοπικά προϊόντα.  Για επιπλέον χαλάρωση και αναζωογόνηση, επισκεφτείτε το 4.000 τμ. "Anazoe Spa", με πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών που συνδυάζουν ιδανικά την αναβίωση αρχαίων τοπικών πρακτικών με τη σύγχρονη κοσμετολογία και τα εξαιρετικά φυσικά συστατικά της περιοχής.

Τους λάτρεις του γκολφ περιμένουν συναρπαστικές στιγμές στα 2 signature γήπεδα γκολφ 18 οπών, τα "The Dunes Course" και "The Bay Course", με μοναδική τοπογραφική διαφορετικότητα και ταυτόχρονα υπέροχη θέα στη θάλασσα.  Αν αγαπάτε τα σπορ και τη δράση, θα έχετε πολλαπλές επιλογές υπαίθριων και θαλάσσιων σπορ όπως πεζοπορία και ποδηλασία στα γραφικά τοπία της περιοχής, τένις, καταδύσεις, surf, kite-surf αλλά και πληθώρα άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων στο πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο.


Οι μικροί φιλοξενούμενοι θα απασχοληθούν δημιουργικά και ευχάριστα στα "Cocoon" και "SandCastle", τα ειδικά κέντρα για βρέφη και παιδιά έως 12 ετών, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους μέσα από διαδραστικά παιχνίδια βασισμένα στις παραδόσεις και την ιστορία της περιοχής, ενώ παράλληλα θα απολαύσουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στο "Aqua Park".

*Ενημερωθείτε απευθείας από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους για το "Special Offer", ένα εξαιρετικό πακέτο 7 διανυκτερεύσεων, ειδικά για την περίοδο 20-31/8/2013, στο: 210 3333300 ή αναλυτικότερα στην ιστοσελίδα μας: travelplan.gr.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Ο όρμος της Βοϊδοκοιλιάς

Η εξαιρετική παραλία των Navarino Dunes

The Romanos Pool

Ιnfinity Suite Pool - The Westin Resort
 
The Dunes Course




Pin It button on image hover