Travel Plan

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Στα ακρογιάλια της Μυκόνου!




O CEO, κ. Δασκαλάκης Γεώργιος &
η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Τη Μύκονο τη γνωρίζουμε όλοι ως το νησί του ξέφρενου ξεφαντώματος και των celebrities!  Μόνο που γεγονός είναι ότι αν βρεθείς στις παραλίες της, ξεχνάς οτιδήποτε γίνεται στη Χώρα.

Ονόματα, που τα έχετε ακούσει σίγουρα επανειλημμένως.  Ο ξακουστός όρμος του Πάνορμου, με τον Άγιο Σώστη να αποτελεί την απάντηση και τον αντίλογο σε όσους θέλουν  τη...
μεγάλη τουριστική ανάπτυξη του νησιού να χαλάει το χρώμα του.  Εκεί όπου το καφέ της λάβας συναντά το χρυσό της άμμου.  Το Καλό Λιβάδι, μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση παραλίες, όπου το καταγάλανο των νερών είναι αδύνατο να αλλοιωθεί. 

Αγράρι, Αγία Άννα και Ορνός.  Λιγότερο γνωστές, εξίσου όμορφες!  Η παραλία της Λιας.. όχι μη μπερδεύστε!  Δεν πρόκειται για την περιβόητη Ελιά και δεν έχει καμία σχέση με τις πολυσύχναστες παραλίες της Μυκόνου.

Ψαρού.  Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το χιλιοακουσμένο όνομα;   Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νήσιου – αν όχι η πιο δημοφιλής, όπου αστειευόμενος κανείς θα μπορούσε να μιλήσει ακόμη και για waiting list για τις ξαπλώστρες τα Σαββατοκύριακα!  Καταγάλανα νερά και χρυσή άμμος, πλήρως οργανωμένη παραλία, όπου μπορείτε μάλιστα να επιδοθείτε και σε διάφορα θαλάσσια σπορ (windsurf, καταδύσεις, κ.α.).

Και για το τέλος, συμβουλή μας, να μην παραλείψετε μια βουτιά στην «άγνωστη» Κάπαρη.  Για όσους εκτιμούν την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος και το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε σε απόλυτη ηρεμία τα κρυστάλλινα νερά του νησιού, με θέα την ιερή Δήλο απέναντι.  Μια παραλία που παραμένει ακόμα ανοργάνωτη και επιτρέπει λίγο παραπάνω στο φυσικό της χρώμα να σας μαγέψει.

Τι περιμένετε  για να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας;  Κάντε κλικ εδώ: http://www.travelplan.gr/el/Ferries και καλές βουτιές!



























Pin It button on image hover