Travel Plan

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Βουτιές στο Πήλιο!


Ο μαγευτικός Μυλοπόταμος Πηλίου!


Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τον απόλυτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας!  Πάμε για μια γρήγορη βόλτα δροσιές σε ορισμένες από τις καλύτερες παραλίες του Πηλίου.
 
  • Μυλοπόταμος
Μια συστάδα βράχων κόβει τη μαγευτική παραλία του Μυλοπόταμου στη μέση, ενώ ένα στενό πέρασμα ανάμεσα στα βράχια ενώνει τις δύο αμμουδιές...Ψιλό, λευκό βότσαλο, φουντωτά πεύκα και τα νερά ενός χειμάρρου συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο.  Για πολλούς η καλύτερη παραλία του Πηλίου.
Μην εκπλαγείτε αν ανάμεσα στους λουόμενους, ξεχωρίσετε και κάποιους αναρριχητές!  Στο βράχο θα βρείτε αναρριχητικό πεδίο, αν επομένως ανήκετε στους λάτρεις των αναρριχήσεων επιβάλλεται μια στάση.
 
  • Άγιος Ιωάννης
Ο παραθαλάσσιος οικισμός του Αγίου Ιωάννη είναι το αγαπημένο θέρετρο του Πηλίου.  Εδώ θα απολαύσετε τις βουτιές σας στη χρυσαφένια βραβευμένη ακτή, το Παπά – Νερό και στην Πλάκα.

Στο Παπά – Νερό το βουνό συναντά το βαθύ αιγαιοπελαγίτικο μπλε του Αγαίου. Οργανωμένη παραλία, με πολλές υποδομές, προτιμάται ιδιαίτερα από οικογένειες, ζευγάρια και ξένους που προτιμούν τους πιο χαλαρούς ρυθμούς

Στην Πλάκα χτυπά η καρδιά του καλοκαιρινού Πηλίου. Μικρή παραλία, πολύ κοντά στην κεντρική αμμουδιά του χωριού, που οι ντόπιοι την τιμούν ιδιατέρως.  Ψιλό βοτσαλάκι και βλάστηση που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, προσφέροντας άφθονη φυσική σκιά.

Ο Άγιος Ιωάννης, επίσης, έχει να δείξει στον επισκέπτη από τα καλύτερα δείγματα νυχτερινής ζωής της ευρύτερης περιοχής.
 
  • Άγιοι Σαράντα

Στα βόρεια του Αϊ Γιάννη και μόλις 2 χλμ. από το διάσημο χωριό Χορευτό, σας περιμένει μια απέραντη χρυσή αμμουδιά, που καταλήγει σε κατάλευκο ψιλό βοτσαλάκι στην άκρη της θάλασσας.  Άφθονη φυσική σκιά.  Σήμα κατατεθέν της παραλίας ο «Καλόγερος», ο τεράστιος βράχος που δεσπόζει στη δεξιά πλευρά.  Αγαπημένη της νεολαίας αλλά και των free campers .


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!




Μυλοπόταμος


Άγιος Ιωάννης


Ο Καλόγερος


Άγιοι Σαράντα


Pin It button on image hover