Travel Plan

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Παραλίες των Κυκλάδων που ξεχωρίζουν!




O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος &
η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!
Oι παραλίες της Ελλάδας είναι σχεδόν αμέτρητες!  Κάποιες μεταξύ αυτών κλέβουν την παράσταση.  Στις Κυκλάδες, την Πολυνησία της χώρας μας, καθένας από μας μπορεί να...
έχει και τη δική του αγαπημένη!  Πάμε μια βόλτα σε ορισμένες από αυτές.

Κολώνα, Κύθνος
Την έχετε ακούσει σίγουρα!  Πρόκειται για την πιο διάσημη παραλία της Κύθνου και για μια από τις πιο διάσημες των Κυκλάδων.  Μια λωρίδα στεριάς «χωρίζει» τη θάλασσα στη μέση, δημιουργώντας δύο διαφορετικές αμμουδιές στην ίδια παραλία!  Οι απάνεμοι όρμοι της αποτελούν αγαπημένο σημείο των ιστιοπλόων.  Στη δυτική πλευρά του νησιού, 3 χλμ από τη Χώρα, μπορείτε να φτάσετε και οδικώς, αν και ο δρόμος σε κάποια κομμάτια του μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολος.

Αγία Άννα, Αμοργός
Παγωμένα νερά στο βαθύ μπλε του Αιγαίου, μια παραλία με βότσαλα αλλά και πλάκες βράχων διάσπαρτες κατά μήκος της να συνθέτουν ένα τόπιο άγριας ομορφιάς. Ακριβώς κάτω από τους απόκρημνους βράχους όπου δεσπόζει το περίφημο μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας.  Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, αρκετά κοντά στη Χώρα.

Καστράκι, Νάξος
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραλία του νησιού, με ένα μήκος που φτάνει σχεδόν τα 7 χλμ και την κάνει να μοιάζει με έρημο τοπίο.  Μια απέραντη αμμουδιά με μικρά βραχώδη διαλείμματα και τη φυσική σκιά κέδρων.  Ιδανική για όσους απολαμβάνουν τη θάλασσα με λίγη περισσότερη ησυχία. 

Πάρος, Νέα Χρυσή Ακτή
Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις must παραλίες της Μεσογείου για wind-surf.  Δεν είν’ τυχαίο άλλωστε ότι εδώ διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας στις Αρχές Αυγούστου.  Αλλά ακόμη και αν δεν είστε φαν του wind-surf, θα απολαύστε σίγουρα μια «Χρυσή Ακτή» στην κυριολεξία χιλιομέτρων.  Θα τη βρείτε 20 χλμ από την Παροικιά.

Ρούκουνας, Ανάφη
Θεωρείται η μεγαλύτερη αμμουδερή παραλία του Αιγαίου.  Χαθείτε απολαμβάνοντας μια βόλτα κατά μήκος της μοναδικής ακτής της.  Θα τη βρείτε στα ανατολικά του λιμανιού του Άγιου Νικόλα.

*Κλείστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια απευθείας: http://www.travelplan.gr/el/Ferries



 

 


Pin It button on image hover