Travel Plan

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς της Ινδίας από το Travel Plan


Το Travel Plan, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της τόνωσης του εισερχόμενου τουρισμού, καθώς και της ανάπτυξης του αντίστοιχου τμήματος, διοργάνωσε με επιτυχία ένα ακόμα ταξίδι γνωριμίας (FAM Trip) με στελέχη των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων καθώς και δημοσιογράφους από την Ινδία. 


Το ταξίδι γνωριμίας πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 17 αντιπροσώπων των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Ινδίας, που εξειδικεύονται στον εξερχόμενο τουρισμό και 5 δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα, καθώς επίσης και μερικές από τις ωραιότερες περιοχές της Πελοποννήσου.

Σκοπός της επίσκεψης των Ινδών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη χώρα μας ήταν η γνωριμία τους με την πόλη της Αθήνας, που προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μακραίωνης ιστορίας συνυφασμένης με το σύγχρονο πολιτισμό. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την μαγεία της Πελοποννήσου και μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας, το Westin Resort Costa Navarino, στην Πύλο. Εκεί οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών (spa, golf, scuba diving, biking), ενώ καθόλη την διάρκεια της παραμονής τους απόλαυσαν την ελληνική κουλτούρα, φιλοξενία και κουζίνα.

Η προσέγγιση της αγοράς της Ινδίας είχε ως στόχο την περεταίρω ανάπτυξη των τουριστικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές του εισερχόμενου τουρισμού και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικών κινήσεων που πραγματοποιούνται από το Travel Plan. Ενδεικτικά, αναφέρεται το άνοιγμα της αγοράς της Τουρκίας και της Κορέας, ενώ προγραμματίζονται παρόμοια ταξίδια με άλλες χώρες υψηλού ενδιαφέροντος, με απώτερο στόχο την ενίσχυση των σχέσεων και της δυναμικής αυτών με τη χώρα μας στον τουριστικό τομέα.

Τέλος, το Travel Plan θα ήθελε να ευχαριστήσει την Turkish Airlines για τη συμβολή της στην υλοποίηση του ταξιδιού αυτού.  

Pin It button on image hover