Travel Plan

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μοναδική Προσφορά για Ντουμπάι!!!!!

Σαφάρι 4x4 στην Έρημο
Εβδομαδιαίες 4ήμερες & 5ήμερες αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη
Νοέμβριος 2010 – Μάρτιος 2011 από 370€ το άτομο σε δίκλινο

 Ενδεικτικό Πρόγραμμα
1η μέρα: Πτήση ΝΤΟΥΜΠΑΪ
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  

2η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρόγευμα. Στην προγραμματισμένη μας ξενάγηση θα ανακαλύψουμε το Ντουμπάι, την πόλη των αντιθέσεων όπου το παρελθόν και το παρόν συνυπάρχουν σε πλήρη αρμονία. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από την παραλιακή οδό όπου υπάρχουν τα παλάτια των κυβερνώντων οικογενειών της πόλης.


Θα δούμε το τζαμί Jumeirah, ένα από τα ομορφότερα και μεγαλύτερα τζαμιά της περιοχής και στη συνοικία Μαστακία, τους πύργους των ανέμων που έχτισαν εύποροι έμποροι. Κοντά στο μουσείο βρίσκεται το Πολιτιστικό κέντρο και μια γκαλερί έργων τέχνης. Περνώντας στη συνέχεια από την αγορά μεταξωτών φτάνουμε στο φαράγγι του Ντουμπάι που θα διασχίσουμε με τα παραδοσιακά άμπρα, τα πλοιάρια - ταξί, για να περιπλανηθούμε για λίγο στην αγορά μπαχαρικών και στα βαρυφορτωμένα κοσμηματοπωλεία.

3η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - σαφάρι
Πρωινό ελεύθερο. Το μεσημέρι αναχώρηση για σαφάρι στην έρημο όπου εντυπωσιακά τοπία πλαισιώνουν την διαδρομή μας. Θα δειπνήσουμε σε τέντες γνωρίζοντας έτσι τις συνήθειες των Βεδουίνων, έστω για μια βραδιά… Κάντε μια βόλτα με τις καμήλες κάτω από το έναστρο ουρανό ή χορέψτε με τις χορεύτριες και καπνίστε ένα αρωματικό ναργιλέ.

4η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
Πρωινό και ημέρα στην διάθεσή σας. Σας προτείνουμε εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι. Θα ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο «διαμάντι» του Άμπου Ντάμπι το περίφημο τζαμί του Σεΐχη Ζάιεντ, ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του κόσμου. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Emirates Palace (το παλάτι με τους 80 τόνους χρυσού) και θα περάσετε στην συνέχεια από το παλάτι του Σεΐχη. Επιστροφή στο Ντουμπάι και διανυκτέρευση

5η Μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – Πτήση επιστροφής
Πρωινό και αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.


Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, 4 η 5 διανυκτερεύσεις στα προαναφερόμενα ξενοδοχεία, Ξενάγηση πόλης, Σαφάρι 4Χ4 (μόνον για το 5 ήμερο πρόγραμμα) στην έρημο με γεύμα, Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, ταξιδιωτική τσάντα και Ελληνόφωνο ξεναγό!! Με την ETIHAD η μεταφορά σας από το Άμπου Ντάμπι στο Ντουμπάι και επιστροφή γίνεται με τα Πούλμαν της ίδιας της αεροπορικής εταιρίας.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 162€ το άτομο , ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση: Οι τιμές δεν ισχύουν από 24/12 – 09/01/2011. Υπάρχουν ειδικές τιμές οργανωμένων εκδρομών για το Ντουμπάι για αναχωρήσεις από 24/12 – 09/01.

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επισκεφθείτε το www.travelplan.gr ή επικοινωνήστε στο 210 3333300
Pin It button on image hover