Travel Plan

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

H ωραία φθινοπωρινή Βοστώνη

Φέτος το φθινόπωρο άργησε να έρθει στη Bοστώνη. Tι σημαίνει αυτό; Oτι, σίγουρα, τα ωραιότερα χρώματα της πόλης τα χαίρονται οι επισκέπτες αυτών των ημερών.

Φτάνοντας στη Βοστώνη πριν από λίγες εβδομάδες, δύο πράγματα δεν μπορούσα να φανταστώ: ότι θα βρισκόμουν σε μια τόσο ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα πόλη, αλλά και ότι το φθινόπωρο, η ωραιότερη εποχή της πρωτεύουσας της Μασαχουσέτης, θα καθυστερούσε τόσο πολύ να φανεί. Μια εποχή απίθανη τόσο στη Βοστώνη όσο και σε ολόκληρη τη Νέα Αγγλία, την οποία θα χαρείτε όσοι τυχεροί ταξιδέψετε το αμέσως επόμενο διάστημα. Εικόνες ανεπανάληπτες, με το κόκκινο της φωτιάς να κυριαρχεί στο φύλλωμα των δέντρων.

Φαγητό

• Το Νο 9 Park, στην Park St, είναι από τα καλύτερα εστιατόρια της Βοστώνης, με την υπογραφή της διάσημης Barbara Lynch, και σερβίρει ιταλική και γαλλική κουζίνα.
• Το Steve's Greek Restaurant (316 Newbury Street, Τ/617267.1817) είναι καλό και ελληνικό.
• To House of Βlues (15 Lansdown Street, κοντά στο Fenway park) προσφέρει εξαιρετικό φαγητό υπό τους ήχους της soul.
• Το Union Oyster house (www.unionoyesterhouse.com) είναι το παλαιότερο στην Αμερική, καθώς λειτουργεί από το 1826.
• Το Mr Bartley's βρίσκεται στη Harward Square και σερβίρει τα ανεπανάληπτα liberal burgers Ted Kennenty, με μανιτάρια και τυρί τσένταρ.
• Το Dali, τέλος, βρίσκεται στη διεύθυνση 45 Washington St και είναι από τα εστιατόρια όπου καλύτερα να έχετε κλείσει τραπέζι μέρες πριν (Τ/617661.3254).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς μας επισκεφθείτε το www.travelplan.gr ή επικοινωνήστε στο 210 3333300
Πηγή: kathimerini.gr
Pin It button on image hover