Travel Plan

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ταξιδιωτικός Οδηγός Southwark - South Bank

Tube,Westminster Station και Westminster Bridge για South Bank.Ξεκινήστε τον παραποτάμιο περίπατό σας από το County Hall.Σ'αυτό το επιβλητικό κτίριο συστεγάζονται το Ενυδρείο,εστιατόρια,καταστήματα και η μόνιμη έκθεση Dali.

Ανοίξτε τα φτερά σας για μια πτήση με το London Eye διάρκειας μισής ώρας για θέα της πόλης από ψηλά. Αμέσως δίπλα βρίσκονται οι Jubilee Gardens διαμορφωμένοι κατά τον εορτασμό των 25 χρόνων της Ελισάβετ στο θρόνο,με το κτίριο της Shell να υψώνεται επιβλητικά στο τέλος τους.


Πλησιάζοντας στην Waterloo Bridge θα δείτε εκατέρωθεν το Royal Festival Hall και την "περίεργη" τσιμεντένια Hayward Gallery από την μιά,και τα National Film Theatre και Royal National Theatre από την άλλη.Αν είστε τυχεροί μπορεί να συναντήσετε και "μάχες" νεαρών skateboarders κάτω από την γέφυρα στο χώρο με τα graffiti.

Συνεχίστε δυτικά στο Queen's Walk,στην Gabriel's Pier παρατηρήστε το λογοπαίγνιο στα παράθυρα του OXO Tower,ακολουθήστε την παράκαμψη της Blackfriars Bridge μέχρι την Tate Modern. Καταιγιστείτε από Dali, Picasso, Klee, Ernst, Braque, Warhol, Giacometti, Miro κλπ κλπ. Αναζητήστε το "Φιλί" του Rodin, και ξεκουραστείτε στο καφέ του 7ου ορόφου με την εκπληκτική θέα.Το κτίριο του ανακαινισμένου ηλεκτρικού σταθμού όπου στεγάζεται η Tate Modern,καθώς και η Turbine Hall αποτελούν από μόνα τους αξιοθέατο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς και τις μοναδικές προσφορές μας επισκεφθείτε το www.travelplan.gr
Πηγή: travelstories.gr
Pin It button on image hover