Travel Plan

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Bahamas! 5 νύχτες σε ξενοδοχείο 4* All Inclusive από 1,100€ έως 30/9


Τα νησιά Μπαχάµες βρίσκονται σε απόσταση µικρότερη από 160 χιλιόµετρα από τις ακτές της Φλόριντας (ΗΠΑ) και έχουν το ιδανικό κλίµα (θερµοκρασίες κατά µέσο όρο λίγο πάνω από 24 βαθµούς). Το ιδανικό περιβάλλον - κρυστάλλινα τυρκουάζ νερά και οι λευκές αµµώδης παραλίες, κάνουν τα νησιά Μπαχάµες να είναι ο ιδανικός προορισµός για τις διακοπές σας. Οι Μπαχάµες αποτελούν ένα από τα διασηµότερα και πολυτελέστερα τουριστικά θέρετρα του κόσµου. Δεν υπάρχουν πολλά µέρη στην γη όπου µπορεί κάποιος να κολυµπήσει µε δελφίνια στο φυσικό τους περιβάλλον. 


Στις Μπαχάµες οι λάτρεις της κατάδυσης µπορούν να απολαύσουν µια εξαιρετικά πλούσια θαλάσσια ζωή µε τους πιο φιλόξενους κατοίκους, τα δελφίνια! Αν πάντα θέλατε να εξερευνήσετε αυτά τα υπέροχα πλάσµατα από κοντά και στο φυσικό τους περιβάλλον τότε οι Μπαχάµες είναι το ιδανικότερο µέρος στον κόσµο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συναντήσετε τα δελφίνια, από απλό κολύµπι µε αναπνευστήρα και κατάδυση µέχρι οργανωµένες εκδροµές µε καραβάκια.

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης σε ειδικούς ναύλους. Διαμονή όπως αναφέρεται έως 30/9. Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης. Μεταφορές από/ προς αεροδρόμιο σε θέση Πούλμαν.
Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover