Travel Plan

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τηνιακή γαλήνη!


O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Καθώς ο Αύγουστος οδεύει με μια γλυκιά ραστώνη προς το τέλος του, αν  φεύγετε τώρα ή γιατί όχι, αν ξαναφεύγετε (!), η Τήνος μπορεί να αποτελέσει μια... εξαιρετική επιλογή για μια σύντομη απόδρασή σας από την καθημερινότητα!

Πέρα από την πασίγνωστη Παναγιά της Τήνου, το νησί αυτό, με τη μακραίωνη ιστορία, έχει να επιδείξει ένα πλήθος 
«χαρίσματα»!

Περιπλανηθείτε στα γραφικά, με την μοναδική ομορφιά της απλότητας χωριά της.  Μια στάση στο χωριό Καρδιανή είναι επιβεβλημένη, ενώ μπορείτε να «χαθείτε» στον ορίζοντα του Αιγαίου από τα Δυο Χωριά, το Μπερδεμιάρο και τον Τριαντάρο, τα μπαλκόνια της Τήνου.

Μην παραλείψετε μια επίσκεψη – στάση στο σπίτι του διάσημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά καθώς και στο Μουσείο Τηνίων Καλλιτεχνών, όπου στεγάζονται πολλά αριστουργήματα καλλιτεχνών του νησιού. Μεταξύ άλλων μπορείτε να θαυμάσετε έργα ζωγραφικής και γλυπτικής των Ν. Γύζη, Νικηφόρου, Νικολάου και Περικλή Λύτρα, Γ. Ροΐλου, Μ. Ρενιέρη καθώς και γλυπτά και ανάγλυφα του Χαλεπά, Λ. Σώχου, Δ. Φιλιππότη, Γ. Βιτάλη, Λάζαρου και Μάρκου Φυτάλη και του Ιωάννη Βούλγαρη.

Ακόμη η Τήνος είναι ένα νησί που ενδείκνυται για μοναδικές βόλτες και περιπάτους!  Ο καλύτερος τρόπος για τον επισκέπτη, που θέλει πραγματικά να γνωρίσει τις ομορφιές της είναι να ακολουθήσει τα παλιά λιθόστρωτα μονοπάτια που αναδεικνύουν παράλληλα την ιστορία και την παράδοση του νησιού, αλλά και το χαρακτηριστικό βαθύ δέσιμο του τηνιακού με την πέτρα.  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 μοναδικές περιπατητικές διαδρομές.

Pin It button on image hover