Travel Plan

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Sani Resort: Μια διαφορετική φιλοσοφία διακοπών


O CEO, κ. Δασκαλάκης Γεώργιος & 
η ομάδα του 
travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Το Sani Resort δεν είναι ένα απλό θέρετρο, δεν είναι ούτε καν ένα συνηθισμένος προορισμό. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Είναι μια εντελώς νέα φιλοσοφία απόδρασης και διακοπών που σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε…

Το resort βρίσκεται στην Κάσσανδρα της Χαλκιδικής, σε ένα συναρπαστικό καταπράσινο οικολογικό καταφύγιο από την καθημερινότητα σε μια έκταση 4,500 στρεμμάτων εκεί όπου η θέα του Ολύμπου συναντάει τα βαθυγάλαζα νερά του Αιγαίου. Εδώ, στην δυτικότερη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το ευ ζην παίρνει σάρκα και οστά και «αναλαμβάνει» το κυριότερο ρόλο στις διακοπές σας ενώ συνδυάζεται αρμονικά με την απαράμιλλη αισθητική, την φυσική ομορφιά και την πολυτέλεια. Με την φιλοσοφία αυτή λοιπόν να διαπνέει κάθε εκατοστό του μοναδικού αυτού resort, διαλέξτε εσείς την διαμονή που ταιριάζει καλύτερα στις ταξιδιωτικές ανάγκες και στον χαρακτήρα σας σε ένα από τα ακόλουθα ξενοδοχεία: 

Sani Beach Hotel 
Το Sani Beach Hotel βρίσκεται σε μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Ελλάδας, στο Aκρωτήρι της Σάνης. Εδώ η θέα στο Αιγαίο κόβει την ανάσα ενώ η καταγάλανη παραλία Μπούσουλας μήκους «μόλις» 7 χιλιομέτρων προσκαλεί των επισκέπτη σε έναν κόσμο ατελείωτης χαλάρωσης με το πράσινο των πεύκων να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Ένα συναρπαστικό spa, πολυτελέστατα δωμάτια και μοναδικά εστιατόρια όπως το The Veranda και το ολοκαίνουριο Grill By the Pool εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία διακοπών.   

Sani Beach Club
To Sani Beach Club μετά από ένα πληρέστατο πρόγραμμα ανακαίνισης «βάλθηκε» να αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό για κάθε οικογένεια! Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς; Παραλία με ρηχά νερά, ιδανική για τους μικρούς ταξιδιώτες και μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργούν ένα όμορφο «άλμπουμ» εντυπώσεων για μικρούς και μεγάλους. 

Porto Sani Village
 Το Porto Sani Village all-suite & spa βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Sani Marina και όπως φανερώνει και το όνομα του αποτελείται αποκλειστικά από σουίτες (103 στον αριθμό) καθώς και ένα κορυφαίο spa με την υπογραφή της Anne Semonin. Κάθε μια από τις σουίτες του ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί με σκοπό την επίτευξη μιας ζεστασιάς σπιτικής, μιας ατμόσφαιρας οικείας όσο και κοσμοπολίτικης και στην εσωτερική γαλήνη του επισκέπτη. 

Sani Asterias Suites 
Ένα ιδιωτικό καταφύγιο μέσα στο καταφύγιο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο χαρακτηρισμός για το Sani Asterias Suites. Ένα καταφύγιο που αποτελείται από 48 υπερπολυτελέστατες σουίτες με θέα το Αιγαίο ή την μαρίνα του Resort. Απολαύστε την ιδιωτική παραλία του Asterias Suites, τις μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες του βραβευμένου Water Restaurant και το πρόγραμμα φύλαξης και απασχόλησης παιδιών “Babewatch”.

Το Sani Festival 2013  
Φέτος το καλοκαίρι το Sani Festival συμπληρώνει 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας ως απόδειξη του πάθους των ανθρώπων του resort για την χαρά της ζωής, τον άνθρωπο και τον πολιτισμό. Στα πλαίσια του Sani Festival 2013 ο κινηματογράφος έχει την τιμητική του με ένα διήμερο αφιέρωμα στις καλύτερες και διεθνώς βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης Thessaloniki International Short Film Festival (TISFF). Στις δύο αυτές βραδιές, στις 15 και 16 Αυγούστου,  θα παρουσιαστεί μια σπουδαία επιλογή από τις καλύτερες διεθνείς και ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που έχουν βραβευτεί στο TISFF αλλά και σε διοργανώσεις όπως τα αμερικάνικα Oscars και τα γαλλικά Cesar. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Sani Festival 2013:  http://www.sani-resort.com/el_GR/festivals/sani-festival











































Pin It button on image hover