Travel Plan

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

To top 3 των value for money Ευρωπαϊκών προορισμών!

Με το ιστορικό τραμ ανακαλύπτοντας την όμορφη Λισαβόνα...


O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος &
η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


 
Ευρωπαϊκοί προορισμοί μεταξύ των κορυφαίων και των πλέον δημοφιλών, οι οποίοι όμως δεν απαιτούν παρά ένα minimum budget που... εντυπωσιάζει!  Ανακαλύψτε τους value for money προορισμούς της γηραιάς ηπείρου.

Λισαβόνα


Στην ομορφότερη πόλη της Πορτογαλίας και όχι μόνο – κατά τη γνώμη μας μια από τις ομορφότερες της Ευρώπης, μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικό καφέ συνοδεία μιας τάρτας, την παραδοσιακή pastel de nata, με maximum 2 €!  Ακόμη μπορείτε να απολαύσετε ένα mojito μισού λίτρου (!) με μόλις 4 €!

Στη Λισαβόνα μπορείτε αφενός να κάνετε το γύρο της πόλης με τα πόδια, αφετέρου με το διάσημο τραμ της χωρίς να σας στοιχίσει παρά ελάχιστα.  Επιπλέον πολλά είναι τα μουσεία της πόλης που έχουν ελεύθερη είσοδο, όπως το Museu Colecção Berardo.  Τέλος τα περισσότερα εστιατόρια διατηρούν πολύ λογικές τιμές, ενώ πολλές είναι οι επιλογές και στη διαμονή, οι οποίες θα κρατήσουν χαμηλό το budget σας.

Bερολίνο


Η πόλη με την καλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης, είναι ταυτόχρονα η πιο φθηνή πόλη της Ευρώπης!  Πουθενά αλλού δε έχετε τόσες ευκαιρίες να «παρακολουθήσετε» τη σύγχρονη ιστορία αλλά και να φάτε, να χορέψετε και να επισκεφθείτε τα πιο design hot spots της πόλης σε τόσο προσιτές τιμές όπως εδώ!  Η διαφορά σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις όπως για παράδειγμα το Λονδίνο είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Χαρακτηριστικά, στο Βερολίνο μπορεί κάποιος να πιει και να φάει από 1€, αλλά και να μείνει σε ξενοδοχεία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές στο κέντρο μάλιστα της πόλης.

Κωνσταντινούπολη

Είναι λίγες οι πόλεις που διαθέτουν τόσο μεγάλη λίστα με αξιοθέατα, που κάποιος ταξιδιώτης δε θα πρέπει να παραλείψει να επισκεφτεί!  Η πλειοψηφία αυτών είναι επισκέψιμη χωρίς ή με ένα εξαιρετικά χαμηλό αντίτιμο.  Πρέπει να αναφερθεί εδώ ότι φέτος ολοκληρώνεται η αναστήλωση της Αγίας Σοφιάς.

Ταυτόχρονα προσφέρει πολύ φτηνό φαγητό, αντιπροσωπευτικό της πόλης και της κουζίνας, ενώ διαθέτει ξενοδοχεία για όλα τα βαλάντια, τόσα που αποκλείεται να μη βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!



*Ανακαλύψτε μοναδικά πακέτα στους εν λόγω προορισμούς & όχι μόνο στο: http://www.travelplan.gr/


Λισαβόνα
Bερολίνο
Κωνσταντινούπολη
Pin It button on image hover