Travel Plan

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Σημαντική ενέργεια δικτύωσης του ΣΕΤΕ με τα μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε)


Την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011 και σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο Electra Roof Garden Restaurant του ξενοδοχείου Electra Palace το δείπνο εργασίας που παρέθεσε ο ΣΕΤΕ στα μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε).

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και Μέλη του ΔΣ είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις με τους εκλεκτούς καλεσμένους, σε θέματα σχετικά με την ισχυροποίηση των σχέσεων φιλίας μεταξύ του Ελληνικού Κοινοβουλίου και των Κοινοβουλίων των χωρών τους, την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού, την ανάγκη διαμόρφωσης νέας ταυτότητας για την Ελλάδα, καθώς και τον καθοριστικό ρόλο του τουρισμού στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες. 

Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση του Ελληνισμού συστάθηκε τον Αύγουστο του 1996 με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης και στα μέλη της περιλαμβάνονται ελληνικής καταγωγής Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι, Υπουργοί, Βουλευτές και Γερουσιαστές, εκλεγμένοι σε σημαντικά νομοθετικά σώματα σε όλο τον κόσμο. Η Πα.Δ.Ε.Ε είναι μη κομματική πολιτική ένωση, η οποία έχει σκοπό τη δικτύωση και συνεργασία μεταξύ των ελληνικής καταγωγής μελών κοινοβουλίων, σε μη ελληνόφωνες χώρες.

Η ξεχωριστή θέα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και οι γευστικές προτάσεις του βραβευμένου με «Χρυσό Σκούφο» Electra Roof Garden Restaurant, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για δημιουργικές συζητήσεις και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Pin It button on image hover