Travel Plan

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Η Louis Hellenic Cruises δημοφιλέστερη εταιρεία κρουαζιέρας

Η Louis Hellenic Cruises ξεκίνησε συνεργασία με τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Louis Hellenic Cruises κατακτά την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού, ως η δημοφιλέστερη εταιρεία διοργάνωσης κρουαζιέρας με μεγάλα πλοία στα Readers Choice Awards 2010 που διοργάνωσε το Νο1 ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, Condé Nast Traveller. 

Σύμφωνα με την αυθόρμητη ψηφοφορία και όχι μέσω πολλαπλών επιλογών των Ελλήνων αναγνωστών, η Louis Hellenic Cruises αναδείχτηκε ως η πιο δημοφιλής εταιρεία. Υψηλά ποσοστά συγκέντρωσε σε όλα τα κριτήρια που τέθηκαν όπως η υψηλή εξυπηρέτηση και εξειδικευμένο προσωπικό, η ψυχαγωγία καθώς και οι γεύσεις και η επιλογή εστιατορίων που προσφέρει στους επιβάτες της. Με αυτήν την αφορμή, αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η Louis Hellenic Cruises ξεκίνησε φέτος συνεργασία με το διακεκριμένο σεφ Χριστόφορο Πέσκια, ο οποίος υπογράφει το μενού σε δύο νέα εστιατόρια που βρίσκονται στα κρουαζιερόπλοια της Louis Majesty και Louis Cristal. Στα νέα εν πλω  εστιατόρια με την ονομασία "Thalassa", οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο μοναδικό κόσμο της ελληνικής fusion κουζίνας και να γευτούν τις εξαίρετες γαστρονομικές δημιουργίες ενός κορυφαίου σεφ, με θέα τη θάλασσα.  

Η απονομή των βραβείων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Grand Resort στο Λαγονήσι, παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη, εκπροσώπων όλων των θεσμικών φορέων του τουρισμού και πλήθος κόσμου από το χώρο της φιλοξενίας. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου κος. Κωστάκης Λοΐζου δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Louis Hellenic Cruises διακρίνεται με αυτή την πρωτιά και για αυτό θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απαιτητικούς αναγνώστες του Conde Nast Traveller των εκδόσεων Λυμπέρη, για την ψήφο τους. Είναι ένα βραβείο που ουσιαστικά αναγνωρίζει την παράδοση και την εμπειρία 76 χρόνων του Ομίλου Louis καθώς και τη συνέχεια και συνέπεια στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας".

Pin It button on image hover