Travel Plan

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΕΠΟ: Εισιτήρια για το Euro 2012 μόνο μέσω «Travel Plan»


Διατίθενται και πακέτα διακίνησης και διαμονής στις πόλεις της Πολωνίας και της Ουκρανίας




Το «Travel Plan» διαχειρίζεται αποκλειστικά για την Ελλάδα τα εισιτήρια των αγώνων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 (εφόσον προκριθεί) αλλά και τα πακέτα διακίνησης και διαμονής στις πόλεις της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ανακοίνωσε η ΕΠΟ με αφορμή τη δραστηριότητα που αναπτύσσουν διάφορα άλλα ταξιδιωτικά γραφεία. Η ΕΠΟ σε ανακοίνωση που εξέδωσε υπογραμμίζει:


«Ενόψει του Euro 2012 και της αγωνιστικής δραστηριότητας της εθνικής ομάδας, ορισμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία έχουν προβεί σε δημοσίευση καταχωρίσεων με τις οποίες προωθούν ταξιδιωτικά πακέτα και εξασφαλισμένα εισιτήρια αγώνων. Ωστόσο, η ΕΠΟ έχει αποκλειστική συνεργασία με το "Travel Plan" και προς αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, θα θέλαμε να δημοσιεύσετε την παρακάτω ανακοίνωση: Ενημερώνουμε τους Έλληνες φιλάθλους ότι το "ravel Plan" αποτελεί τον μοναδικό ταξιδιωτικό οργανισμό, με τον οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Το "Travel Plan" διαχειρίζεται αποκλειστικά τη διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων της εθνικής ομάδας, καθώς και ειδικών πακέτων μετακινήσεων και διαμονής.

Δημοσιεύσεις άλλων ταξιδιωτικών γραφείων, τα οποία διαφημίζουν ταξιδιωτικά πακέτα με εξασφαλισμένα εισιτήρια σε αγώνες με την εθνική ομάδα, αποτελούν παραπλανητική διαφήμιση».



Πηγή: tovima.gr


Pin It button on image hover